Foto: Mega
Reboot

Kalder alle Pretty Little Liars-fans! En reboot er på vej

af Karen Emilie Thalsgaard 11/09/2020
”Got a secret, can you keep it?” Pretty Little Liars vender tilbage, og du må gerne sige det videre. Showrunneren bag Riverdale har netop offentliggjort, at en reboot er på vej, men er det med de velkendte skuespillere, hvad er plottet og allerede? – ELLE har samlet alt det, du skal vide, om det kommende PLL-comeback.

Du tænker helt sikkert ’kan en serie, der endte for mindre end 5 år siden allerede lave en reboot?’ og her svaret, obviously, ja? Og vi klager ikke, for var der noget, der fik hjernen til at udsende dopamin i rigelige mængder, så var det, da vi sad limet til skærmen, afsnit efter afsnit – nærmere bestemt 160, for at gennemskue A's sande identitet, var hun død, var hun i live, hvem løj, hvem talte sandt?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Plottet var unægtelig godt skruet sammen, om end det trak liiiidt langt ud.

Har du brug for en opfrisker, så handler serien om Aria, Hanna, Spencer, Emily og Alison - Alison forsvinder, og pludseligt begynder de fire veninder at modtage beskeder fra 'A', som truer med at afsløre deres dybeste hemmeligheder. Jagten på 'A' går i gang, og det viser sig at være en lang og farlig rejse.

Og nu kan vi altså allerede se frem til en såkaldt reboot med de fem veninder, og vi har selvfølgelig fem milliarder spørgsmål – for hvem skal gøre kunsten efter? Hvornår udkommer den? Er det overhovedet det samme plot? Hvad kan vi i det hele taget forvente?

Læs også: 15 af de mest bemærkelsesværdige fejl i film og tv-serier igennem tiden

Og altså, vi ved ikke det hele, men vi ved lidt, og her alt det, du også skal vide, hvis du ligesom os ikke kan vente til et kommende PLL-comeback.

Okay, så hvad ved vi?

Eller hvad ved vi ikke, for vi endnu ikke så meget. Udgivelsesdatoen er stadig ukendt, men vi ved, at det er Riverdales showrunner, Roberto Aguirre-Sacasa, der skal føre succesen videre. Hvordan og hvornår er ukendt, men når det har noget at gøre med Riverdale, så er forventningerne selvfølgelig tårnhøje.

Kommer de gamle skuespillere til at medvirke igen?

Her er svaret nej - det er der vist ikke nogen udsigter til. Øv. PLL uden Aria Montgomery aka. Lucy Hale, er det overhovedet ægte PLL så? Historien bliver splinterny med nye roller, men måske vi bliver i Rosewood? Hvem ved…

Det er desuden endnu ukendt om PLLs oprindelige skaber, I. Marlene King, vil have noget med den nye serie at gøre, eller om Roberto sammen med sine kollegaer selv står for manuskriptet. Vi forudser en Riverdale-wannabe ala. Pretty Little Liars. Kan I også mærke spændingen stige?

Læs også: Her er premieredatoen for The Crown sæson 4

Der er indtil videre ikke andet for end at værne sig med en god portion tålmodighed og måske et gensyn med den hæsblæsende serie eller måske muligheden for at indlede et nyt serie-bekendtskab? Men er du først gået i gang, så ryd kalenderen, det er umuligt at slukke igen – så er du advaret!

Psst! Har du hørt, at Gossip Girl også snart laver en reboot? Swipe igennen galleriet og bliv klogere på den episke drama-serie, idet vi har samlet 25 overraskende Gossip Girl-detaljer, du med garanti ikke vidste:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her