Den officielle trailer til 2. sæson af 'Døde Piger Lyver ikke' er landet

Da sæson 1 af Netflix-serien 'Døde piger lyver ikke' landede på streamingtjeneste blev den lynhurtigt set af tusindvis af mennesker over hele verden og på ingen tid en af de mest populære og omtalte serier overhovedet. 

Første sæson af ’Døde Piger Lyver Ikke’ handlede om Hannah Baker, der forsøgte at navigere mellem venner og kærester på sin highscool, men i stedet endte med at begå selvmord – og besluttede at give sine efterladte ’venner’ 13 overraskende grunde dertil i afskedsgave.

Læs også: Her er det første billede af Meryl Streep fra Big Little Lies sæson 2

Og hvis du blev ligeså fanget af første sæson af den populære serie, som vi gjorde, var du med garanti også oppe at køre, da det i første omgang blev meldt ud, at der kom en sæson 2, og mindst lige så begejstret, da vi for nogle uger siden kunne bekræfte, at premieredatoen var lige om hjørnet - nemlig den 18. maj 2018.

Da premieredatoen for 2. sæson blev bekræftet, fulgte der kun en meget kort teaser med til den nye sæson, men nu er den officielle trailer til 2. sæson endelig klar.

Yes! 

Og vi vil faktisk slet ikke spoile så meget på forhånd, men blot lade dig nyde gensynet med Clay, Hannah og alle de andre fra 'Døde piger lyver ikke' lige her... 

Relaterede artikler