Her er det første billede af Meryl Streep fra Big Little Lies sæson 2

Foto: All Over Press

Hvis du ligesom os venter i spænding på, at 2. sæson af den populære serie, 'Big Little Lies', vender tilbage på HBO i 2019, så skal du se med her... Nu kan du nemlig få et sneak peak på den længe ventede 2. sæson af den populære serie og - vigtigst af alt - karakteren vi alle venter på at opleve: Meryl Streep. 

'Big Little Lies'-skuespillerinden, Nicole Kidman, har nemlig delt et billede på Instagram, der viser den første optagelse af hende selv og superstjernen, Meryl Streep, i karakter. Og selvom billedet umiddelbart viser en idylisk familiestund, så er det tydeligt for fans af serien, at der er lagt op til en sprængfarlig sæson 2.

"Første dag på settet med Meryl og ’mine’ kære drenge! #BigLittleLies”, skriver Kidman til billedet, der afslører, hvordan Meryl Streeps rolle kommer til at indtage den lille Wright-familie:

 

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

Et opslag delt af Nicole Kidman (@nicolekidman) den

5. Apr, 2018 kl. 11.00 PDT

Foto: @nicolekidman

'Big Little Lies' har fået enorm anerkendelse for den måde, de medvirkende kvinder bruger serien til at tale udsatte kvinders sag, og den første sæson har allerede vundet otte Emmys og fire Golden Globes.

Læs også: Meghan Markle x Prins Harry: Se den nye trailer for sæsonens mest romantiske film

Nu er Nicole Kidman tilbage i den Emmy-vindende rolle som Celeste Wright, mens Meryl Streep har tilsluttet sig sæson 2 i den stjernespækkede serie i rollen som Mary Louise Wright, Celestes svigermor.

Streep spiller moderen til den på overfladen charmerende, men dybt voldelige Perry Wright (spillet af Alexander Skarsgard), der i 1. sæson viste sig at være den afdøde person, der gennemtrængte de mystiske forhørsscener. Hun slutter sig derfor til holdet af stærke kvinder, som Celeste (Kidman), Bonnie (Kravitz) og Madeleine (Witherspoon) for at finde svar på sin søns pludselige død - og mon ikke hun er kommet for at skabe problemer? 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Rollen som Mary Louise Wright blev skrevet til Meryl Streep, og serien har nu intet mindre end et power-cast af cool kvinder, som vi kan glæde os til at gense i den næste sæson!

Men kan du heller ikke vente helt til 2019 med at se mere til den imponerende skuespillerinde, så se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet et udpluk af Meryl Streeps bedste øjeblikke fra den røde løber:

Mandagsmuse: Meryl Streep

Relaterede artikler