Afsløring Denne The Crown-stjerne er faktisk i familie med dronning Elizabeth

Foto: The Crown

I fjerde sæson af den Oscar-vindende serie The Crown møder vi langt om længe prinsesse Diana, der bliver spillet af skuespilleren Emma Corrin.

Lady Diana er Emma Corrins første store rolle, og castingen er bestemt ikke noget tilfælde.

De mange The Crown-stjerner er nemlig castet på baggrund af en helt speciel præmis: De skal ligne de royale, så de kan portrættere dem på bedst mulig vis.

Det fik slægtsforskningsfirmaet MyHeritage.com til at undersøge, om nogle af skuespillerne mon i virkeligheden har en relation til Windsor-familien.

Læs også: Prinsesse Diana-skuespilleren er fundet til sæson 5 og 6 af The Crown

Og det viste sig, at der var en af skuespillerne, som rent faktisk er fjernt beslægtet med den royale familie.

Selvom Emma Corrin til forveksling ligner prinsesse Diana, så er det altså ikke hende - men derimod skuespillerinden Olivia Colman, der har en fjern royal relation.  

Olivia Colman spiller rollen som dronning Elizabeth i sæson 3 og 4, og det er utroligt nok også selveste dronning Elizabeth, som Olivia er beslægtet med.

Foto: The Crown & MEGA

Slægtsforskningsfirmaet fandt ud af, at dronning Elizabeth og Olivia Colman deler familie, der levede tilbage i det 15. århundrede. 

De er begge efterkommere af Richard Saunders (1452-1480) og Agnes Courtenay (1452-1485), som boede i byen Surrey i England. 

Læs også: 20 ting, du ikke vidste om The Crown

Det betyder, at Olivia Colman faktisk er i familie med en, som dronningen er fjernt beslægtet med.

Om det har betydning for serien, ved vi ikke – men det er da lidt sjovt.

Relaterede artikler