Tori Spelling bekræfter Beverly Hills 90210 vender tilbage… Men ikke som du kender det

Foto: Beverly Hills 90210

Kun en håndfuld serier over årene har formået at blive – og forblive – så populære, at genudsendelser 20 år senere, ikke er unormalt. Vi ser det for eksempel ske med Friends og Sex and the City, men kultserien, Beverly Hills 90210, er også et levende eksempel på, at rigtig gode serier aldrig dør.

Derfor har rygterne også svirret tæt og længe, og her på ELLE har vi tidligere omtalt det store spørgsmål: Vender Beverly Hills 90210 tilbage? Mon det i såfald bliver med de samme skuespillere? Og hvad med tidsperspektivet – er de blevet voksne?

Læs også: Matt LeBlanc aka Joey afslører, hvad han stjal fra settet på Friends.

Nu ved vi endelig, hvad der kommer til at ske!

For ja, Tori Spelling, der spillede Donna Martin i hit-serien, har netop bekræftet, at serien vender tilbage. Tori Spelling, der også er kendt for at være produceren Aaron Spellings datter, fortæller endda, at fans kan glæde sig til at gense mange af serien originale karakterer.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Nu viser det sig dog, at der ikke er tale om en genforening af Beverly Hills 90210 i den forstand, som vi kender (og elsker) 90’er-serien.

Spelling fortæller nemlig, at der vil være tale om et anderledes format: ”Det bliver det originale hold samlet igen, og vi spiller forhøjede versioner af os selv. Fans kommer til at blive positivt overraskede, for vi kommer til at klippe scener ind fra den originale serie, så hele det oprindelige hold kommer til at spille forhøjede versioner af sig selv”, udtalte Tori Spelling til Access Hollywood.

Vi glæder os til at gense klip med Donna Martin og Kelly Taylor.  Foto: Beverly Hills 90210

Vi glæder os til at gense klip med Donna Martin og Kelly Taylor. 

Der vil altså være tale om en form for mockumentar, hvor skuespillerne indtager deres gamle roller, mens de tænker tilbage på 90’erne og de gode Beverly Hills 90210-dage.

Udover Tori Spelling vil også Jennie Garth (Kelly Taylor), Brian Austin Green (David Silver), Ian Ziering (Steve Sanders), Jason Priestly (Brandon Walsh), Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman) og Luke Perry (Dylan McKay) medvirke i den nye meta-fortolkning af Beverly Hills 90210.

Der er ingen tvivl om, at vi glæder os til at se det nye Beverly Hills 90210-format. Vi skal dog lige sluge det faktum, at det ikke bliver i den forstand, som vi kender kultserien.

Mens vi forsøger at komme os over det, ser vi nærmere på karakterene fra dengang, og hvad de laver i dag. 

Du kan se med ved at scolle i galleriet herunder: 

'Beverly Hills 90210' dengang og nu

Relaterede artikler