12 overraskende skuespillere, der er blevet fyret fra en stor tv-serie eller film

Foto: All Over Press

I Hollywood kan filminstruktører vælge at fyre en given skuespiller både før, under og efter indspilningerne har fundet sted. At få en stor rolle i en tv-serie eller en film betyder derfor ikke nødvendigvis, at rollen faktisk bliver en realitet - eller at man får lov til at blive i en allerede eksisterende rolle. Flere af vores yndlingsskuespillere, som Meghan Fox og Ryan Gosling, har modtaget en fyreseddel, men af meget forskellige grunde (helt ærligt, hvem ville dog fyre Ryan Gosling? Vi ville i hvert fald ikke!)

Nogle gange kan en fyreseddel blive langet over disken fordi instruktøren indser, at skuespilleren ikke passer ind i det univers, han/hun havde forestillet sig filmen ville blive. Andre gange er det simpelthen fordi skuespilleren (Shannen Doherty som Brenda i Beverly Hills, host host) har skabt alt for meget drama på arbejdet.

Læs også: 15 skuespillere, der hader den rolle, de er blevet mest kendt for

Og hvis du også undrer dig over, hvorfor Brenda eksempelvis måtte forlade Beverly Hills 90210 (som den pæne Donna faktisk var skyld i), og hvorfor Ryan ikke fik den rolle, han tog 27 kilo på for at spille, så kan du swipe dig gennem galleriet nedenfor, hvor vi har samlet 12 skuespillere, der alle er blevet fyret fra jobbet:

12 skuespillere, der er blevet fyret fra en stor tv-serie eller film

Relaterede artikler