Skuespillere 15 skuespillere, der hader den rolle, de er blevet mest kendte for

Foto: All Over Press
Selvom man er stjerneskuespiller i Hollywood og er blevet hyldet for sit talent på alt fra den røde løber til Oscar-uddelingen i Los Angeles, er det ikke altid, at de er lige stolte af at have haft bestemte roller. Faktisk er der et utal af skuespillere, som allerhelst bare vil glemme nogle af de roller, som i dag har fået ikonstatus.
 
 
For det kan være træls at blive genkendt som den snobbede overklassepige Serena van der Woodsen fra 'Gossip Girl', når man som Blake Lively ikke kan identificere sig med rollens personlighed, selvom det er den karakter, hun er mest kendt for.
 
​Ligesom det for Kate Winslet har været svært se sig selv i rollen som Rose i 'Titanic', der måske er blandt de mest sete film nogensinde. For selvom filmen er gået hen og blevet en kultklassiker, er det faktisk den film, som Kate Winslet er mindst stolt af. 
 
 
Og Kate Winslet og Blake Lively er langt fra de eneste, som ikke er synderligt stolte af nogle af deres mest ikoniske roller gennem tiden. Vores søstersite ELLE USA har faktisk samlet intet mindre end 50 eksempler på skuespillere, som er mindre glade for nogle af deres mest ikoniske roller gennem tiden, og vi har udvalgt 15 af dem, der nok vil komme mest bag på dig. 
 
Se hvilke 15 skuespillere, der er tale om i galleriet nedenfor... 
 

15 kendisser der hader, at de spillede rollen som...

 

Relaterede artikler