Endelig! Her er traileren til 'Fifty Shades Freed'
Foto: Fifty Shades Freed
Film og TV

Endelig! Her er traileren til 'Fifty Shades Freed'

af Kirstine Juhl 11/09/2017
The wait is over! Traileren til ”Fifty Shades Freed” er endelig offentliggjort, og du kan derfor få det første smugkig på filmen her...

Der er gode nyheder, og så er der de bedste nyheder. Og lige nu har vi en af de bedste til dig - den inkluderer nemlig en topløs Mr. Grey.

Tilbage i maj kunne vi afsløre det allerførste smugkig på den længe ventede og afsluttende film i Fifty Shades-triologien: ”Fifty Shades Freed”. Teaseren, der blot var 15 sekunder lang, gav os et hurtigt indblik i, hvad der venter Anastasia Steele og Christian Grey: Det mest overdådige bryllup, vi længe har set.

Nu er traileren i sin fulde længde til ”Fifty Shades Freed” endelig blevet offentliggjort, og traileren, der er 65 sekunder lang, giver os et indblik i livet som Mrs. Grey: et luksuriøst liv, der udspiller sig imellem frække fantasier og en virkelighed, der byder på langt flere gådefulde hemmeligheder.

Ét er sikkert: vi ved godt, hvad vi skal se i biografen på Valentines Day 2018! Enig?

Se traileren til 'Fifty Shades Freed' og få stillet din nysgerrighed her: 

Vi har samlet nogle af Anastasia Steele aka. Dakota Johnsons bedste stiløjeblikke gennem tiden til dig i galleriet nedenfor... 

Psst… klik eller ‘swipe’ dig igennem billederne.