Få det første smugkig på den tredje 'Fifty Shades'-film: Fifty Shades Freed

Foto: Fifty Shades Freed via The Daily Mail

For kort tid siden blev den første teaser for den sidste film i 'Fifty Shades'-trilogien, 'Fifty Shades Freed', lækket. 

'Fifty Shades Freed' er den tredje film i Fifty Shades-trilogien og bliver efterfølgeren til 'Fifty Shades Darker', som havde premiere i februar 2017, og som bogstaveligt talt tog hele verden med storm - i hvert fald hvis man kigger på antallet af personer, der var inde og se filmen i biografen. 

I slutningen af 'Fifty Shades Darker' fik Anastasia Steele (Dakota Johnson) og Christian Grey (Jamie Dornan) endelig hinanden efter et turbulent forhold, og det sidste vi så i filmen var, at de to turtelduer blev viet til det mest overdådige bryllup, vi længe har set. 

I teaseren for 'Fifty Shades Freed' starter vi derfor også med at se deres bryllup og den lykkelige tid efterfølgende, hvor det nygifte par naturligvis nyder en ekstravagant bryllupsrejse i Europa. Men lykken er kortvarig, for til sidst i teaseren ser man, at Ana Steeles ubehagelige chef, der blev fyret fra sit arbejde på grund af sin dårlige opførsel, vender tilbage for at tage hævn...

Der har i lang tid floreret små klip på Youtube, der viser Ana som gravid og parret sammen med et barn. Men ingen af disse videoer er endnu officielle, så vi venter stadig i spænding på at se flere klip fra filmen.

Men allerede nu kan du se den første teaser, der oprindeligt blev lagt på Youtube, men efterfølgende fjernet igen. The Daily Mail nåede dog heldigvis at få fat i den, og du kan nu se den herunder.

'Fifty Shades Freed' får premiere den 9. februar 2018, og efter at have set traileren er vi næppe de eneste, der allerede er begyndt at tælle ned? 

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler