And just like that fik Carrie en ny fyr
Foto: Sex and the City
Film og TV

'And Just Like That' - Har Carrie fået en ny fyr?

af Emilie Østerby Bruun 25/10/2021
Er vores yndlings 'on-screen'-par, Carrie Bradshaw og Mr. Big, fortid? 'Sex and the City' fans er i chok efter at Carrie Bradshaw er blevet spottet kysse en ny fyr på settet for rebooten 'And Just Like That'.

'Sex and the City'-rebooten, 'And Just Like That', får premiere til december på HBO. Og selvom ventetiden er lang, bliver der løbende delt teasere og billeder på blandt andet seriens Instagram-konto, @andjustlikethatmax, der sætter spekulationer i gang hos seriens millioner af fans. 

Tidligere denne måned blev den første trailer delt, hvor vi blandt andet ser tre ud af de fire hjerteveninder Carrie, Miranda og Charlotte, da vi jo desværre må undvære Samantha, og så selvfølgelig Mr. Big. 

Netop Mr. Bigs fremtid i serien har længe været et omtalt emne blandt fans. c

Tilbage i januar, da 'And Just Like That' blev offentliggjort, spottede den vågne seer hurtigt Chris Noth på settet, der spiller den populære SATC-karakter.

Der går dog rygter om, at Carries store kærlighed går bort tidligt i den nye serie, og at de klip vi indtil nu har set af Mr. Big, er Carries hallucinationer eller minder om hendes mand.

Læs også: Her er alle de looks, vi indtil nu har set fra 'And Just Like That' 

Billeder fra settet viser nemlig Carrie stå alene på en bro med en genstand i hænderne, som fans mener er en urne, efterfulgt af et billede på samme bro i selskab med Mr. Big, som fans mener er et tilbageblik. 

Nu er der kommet endnu en indikation på at "ever mine, ever thine, ever ours"-parret er fortid. Om Mr. Big er gået bort eller ej, taler billederne for sig selv. Carrrie er nemlig spottet kysse en helt ny fyr på settet. 

Skuespilleren, der på billederne blandt andet deler et intimt øjeblik med vores favorit klummeskribent, er Jon Tenney, der er et helt nyt ansigt i SATC-familien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilken rolle Tenney får i den nye serie, og hvad der sker med vores 'on-again, off-again, on-again'-par er endnu uvist. Én ting er dog sikkert: spændingen stiger, og fans er ellevilde for at finde ud af, hvordan det går vores alles it-girl. 

Og ikke mindst glæder vi os til igen at blive inspirerede af vores stilsikre kvartet.

Du kan se et sneak peek af 'And Just Like That'-stjernernes outfits i galleriet herunder.