Her er hvad din yndlings hunderace siger om din personlighed
Foto: All Over Press
Celebrity

Her er hvad din yndlings hunderace siger om din personlighed

Af 0 17/04/2018
Er du en kæmpe fan af hunderacen fransk bulldog, eller er det en golden retriever, som smelter dit hjerte? Stilikonet Olivia Palermo har valgt den hvide bomuldshund, og det fortæller en hel del om hende. Faktisk er det ikke så tilfældigt, hvilken hunderace du bedst kan lide – og her kan du finde ud af, hvad din yndlingshund siger om netop din personlighed.

Hvis du, ligesom os, vender dig om på gaden efter de hunde du ser, så ved du også, at der er nogle hunde, du sukker efter at klappe mere end andre. Og faktisk er det ikke så tilfældigt, hvilken hunderace du foretrækker at stryge med hårene – og om det er den større race som eksempelvis en golden retriever eller den mindre race som en cockerspaniel.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Faktisk siger din favorit hunderace meget mere om dig og din personlighed, end du måske gik og troede. Og hvis du undrede dig over, hvad netop din favorit siger om dig, så er der ekstra god grund til at læse videre.

Læs også: 22 bedårende billeder af Prins Harry og internettets sødeste hunde

Og at lægge mærke til de ting, du elsker mest, er faktisk desuden en psykologisk anerkendt tilgang til, at lære dig selv meget bedre at kende – så hvad er bedre, end en liste over hvad menneskets bedste ven siger om lige præcis dig?

Ikke meget, hvis du spørger os. Og nedenfor kan du se fem af de mest elskværdige hunderacer, som afslører hvad din yndlingshund siger om din personlighed:

via GIPHY

Golden retriever
Hvis du elsker denne klassiske familiehund, så er der stor sandsynlighed for, at du også er et familiemenneske selv. Golden retrieveren er opdrættet på en måde, så de er føjelige, venlige, gode mod børn og meget fleksible – de passer derfor ind i de fleste situationer. Hvis du er helt besat af goldens, så gætter vi på, at din ideelle lørdag er en dag, hvor du får lov til at slappe af med nære venner eller familie – og du vil være ekstra lykkelig, hvis I alle kan slappe af i et sommerhus, som ligger langt væk fra byens larm.

via GIPHY

French bulldog
Hvis denne mindre hunderace smelter dit hjerte, så kan du være en meget udadvendt person. Ligesom denne type hund har du en stor personlighed, og du er ikke bange for at dele den med resten af verden.

Som typen, der er besat af frenchies, har du højest sandsynligt også en Instagram-feed, der svømmer over med de søde små – enten gennem de french bulldog-profiler du følger, eller når du uploader billeder af din egen, søde bulldog. Men helt ærligt – hvem kan også sige nej til det ansigt?

via GIPHY

Collie
Hvis collien er din yndlingshund, så er du højest sandsynligt af den mere aktive natur – og måske ser du endda frem til dagens daglige træning. Kun en vaskeægte motionist falder nemlig for denne type hund, og sammen kan I løbe gennem den sværeste agilitybane i skoven eller dele den intellekt I begge besidder; for denne hund er den mest intelligente på vores liste. Desuden har du sikkert en humor, som matcher din collie, der er kendt for at besidde netop denne karakteristik.

Læs også: Victoria Beckham deler det sødeste familiebillede i anledningen af sin 44-års fødselsdag

via GIPHY

Bomuldshund
Hvis du – som Olivia Palermo – foretrækker den lille, hvide bomuldshund, så har det nok noget at gøre med de søde, karakteristiske krøller, hunderacen har. Denne type hund er som regel meget venlige og nemme at være sammen med (ligesom dig!). Og hvis du elsker denne type hund, der idag ofte bliver mixet på kryds og tværs af racer, så er du sikkert en person, der elsker det individuelle udtryk og er fan af originalitet.

via GIPHY

Cockerspaniel
Er du heller ikke den største fan af alt for meget arbejde, motion eller andet, der kræver din indsats? Det er nok fordi, du er verdens største fan af de små, hyggelige cockerspaniel-hunde. Disse hunde elsker Netflix på sofaen mere end du gør og er lykkelige, når de kan tilbringe hele dagen i sofaen eller sengen med dig med en konstant hvilende finger på snooze-knappen.

Hvis dette er din favorit-hund, så elsker du derfor at pleje dig selv og dage, hvor du ikke behøver at lave noget som helst – treat yourself!

Psst...Kan du heller ikke få nok af hunde? Swipe dig gennem galleriet nedenfor og se de sødeste hunde på catwalken nogensinde.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her