On/Off Kendall Jenner er back on track med basketballkæresten

Foto: MEGA.

Næstyngste skud på Kardashian/Jenner-stamtræet, Kendall Jenner, er endnu engang sammen med on/off-kæresten, Ben Simmons.

Den heldige mand, som for tiden deler seng med den 23-årige Victoria’s Secret model, er den 22-årige basketballspiller, Ben Simmons. Ben er født i Melbourne, Austalien, men i dag spiller han for det amerikanske basketballhold, Philadelphia 76ers.

Den 23-årige Ben Simmons.  Foto: MEGA.

Den 23-årige Ben Simmons. 

Det unge par har datet tidligere, hvilket offentligheden for første gang fik nys om i maj 2018. Dengang fløj den 23-årige Jenner og 22-årige Simmons højt på kærlighedskyerne, og på trods af deres korte forhold nåede de at flytte sammen i et hus i Los Angeles. Parret boede til leje (med en månedlig husleje på 163.000 kroner!), fordi Kendall Jenner var ved at få renoveret sit nye hjem i Beverly Hills.

Det var dette LA-hus, Kendall og Ben boede i sammen.  Foto: MEGA.

Det var dette LA-hus, Kendall og Ben boede i sammen. 

I august 2018 nød parret desuden en ferie i Mexico sammen med Kendalls storesøster, Khloé Kardashian og hendes kæreste Tristan Thompson.

Læs også: Hailey Baldwin hedder officielt Hailey Bieber.

Men en NBA-spiller og en topmodel har travle arbejdsdage, og på grund af deres hektiske skemaer gik parret fra hinanden i sensommeren 2018. Det så dog ikke ud som om, at den langbenede brunette for alvor havde fået knust sit hjerte – i hvert fald flettede Jenner læber med Bella og Gigi Hadids lillebror, den 19-årige Anwar Hadid, allerede i begyndelsen af september 2018.

Nu er der dog atter sød musik mellem Jenner og Simmons. Kendall er blevet spottet til en hel del af Simmons basketballkampe på det sidste, og fredag den 30. november 2018 nåede forholdet nye højder, da Kendall overværede Bens basketballkamp sammen med hans mor. Jenner sad nemlig på første række på stadionet i Philadelphia sammen med Bens mor, Julie Simmons.

Selv om Kendall og Ben ikke offentligligt har bekræftet deres forhold, så ser det altså ud til, at parret bevæger sig i den rigtige retning.

Kendall og Ben spottet sammen i Los Angeles.  Foto: MEGA.

Kendall og Ben spottet sammen i Los Angeles. 

Kendall Jenner er den eneste af Kris Jenners seks børn, der endnu ikke selv har fået børn. Den 23-årige topmodel nyder tydeligvis det frie liv, men selv om Kendall ikke er lige så offentlig omkring sine forhold som sine søstre, så har der også været flere mænd i hendes liv.

Fra august 2017 til februar 2018 dannede den langbenede model par med den 29-årige basketballspiller, Blake Griffin, ligesom hun tidligere har datet basketballspilleren, Jordan Clarkson, og rapperen, A$AP Rocky.  

Relaterede artikler