Love at first sight Sådan mødte 18 af vores yndlingskendispar hinanden

Foto: MEGA

Der er mange ting, der skal gå op i en højere endhed, når to singler går hen og bliver et par. 

For det første skal deres veje krydse, dernæst skal de forelske sig, og til sidst skal de vælge hinanden til - også over tætpakkede kalendre, andre dates og vilde byture.

De ting, gør sig også gældende i Hollywood. Selvom man måske tror, det er nemt at finde en udkåren, når man er rig og berømt, kan det måske endda være endnu sværere. 

For det første har skuespillerne og sangerne travlt med tours, koncerter og filmoptagelser - og så handler det selvfølgelig også om at finde en, der ikke er der med skjulte bagtanker. 

Læs også: Her er de 17 vildeste kendis-forlovelsesringe.

Det lykkedes heldigvis for de fleste, og her har vi i hvert fald samlet 18 af vores yndlingspar - sammen med historien om, hvordan de mødte hinanden og blev forelskede.

Fra hotelværelser og privatfester til award-shows. Der er ingen Tinder-historier, men der er så meget "love at first sight", at du næsten kan mærke det igennem skærmen. 

Psst! Læs endda hvilket kendispar, der endte i samme seng allerede på første date!

Nogle mødte hinanden allerede som børn, mens andre fandt hinanden efter tidligere forliste ægteskaber. Fælles for dem alle er, at de blev ramt af Amors pil.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

I galleriet herunder har vi samlet historien om, hvordan 18 af vores yndlingskendispar mødte hinanden for allerførste gang. Scroll løs!

Sådan mødte 18 af vores yndlingskendispar hinanden

Relaterede artikler