Kylie Jenner Her er alt, du skal vide om Kylie Jenners vilde 21-års birthday bash

Foto: All Over Press
Det kan være, du allerede har set glimt fra Kylie Jenners overdådige 21-års fødselsdagsfest, som hun afholdt for blot et par dage siden, på Instagram, hvor alt var fyldt med lyserøde nuancer, glimmer og pailletter - på alle måder en rigtig Barbie-fest, som kun Kardashian-Jenner familien kan holde den. 
 
I løbet af den magiske aften bar Jenner ikke kun ét, men hele to lyserøde outfits.
 
 
Til middagen havde hun en smuk fuchsiafarvet minikjole designet af Peter Dundas med en cut-out detalje ved livet og store skulderpuder, som var sat sammen med stiletter og platinblond hår – altså et vaskeægte barbie-look efter alle kunstens regler.
 
Den helt store showstopper var dog hendes outfit til efterfesten, som var en tætsiddende lyserød heldragt besat med tusindvis af glitrende Swarovski-krystaller af mærket LaBourjoisie til en svimlende værdi af 8.000 dollars svarende til ca. 52.000 danske kroner. 
 
 

twenty one

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

9. Aug, 2018 kl. 11.05 PDT

 

t-minus two hours

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

9. Aug, 2018 kl. 9.50 PDT

 
Til selve festen var der i tråd med barbietemaet fyldt med lyserøde og glitrende dekorationer, en kage udsmykket med en ”hot-mess” barbie, et boldbassin med oppustelige hjerter samt pink konfetti, der på et tidspunkt dalede ned fra loftet.
 
Gæstelisten var også intet mindre end imponerende med kendisnavne som Nicki Minaj, Winnie Harlow og Bella Hadid, som ankom med ingen ringere end The Weekend, hvilket sat en tyk streg under, at de nu er 'back together'.
 
Kylies ældre søstre og mor var der naturligvis os - alle i imponerende outfits, hvor det ene næsten overgik det andet. 
 
 

BIRTHDAY BEHAVIOR! WERE ALL TURNING 21!!

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

9. Aug, 2018 kl. 10.48 PDT

 
Næste morgen postede Kylie Jenner et billede af sine ekstravagante gaver, hvilket inkluderede en hvid Rolls-Royce og et hav af røde roser fra kæresten Travis Scott (og baby Stormi). 
 
Foto: All Over Press
 
Ifølge magasinet People var Kylie særligt følelsesladet omkring sin fødselsdag i år, da hun naturligvis er stolt over sin seneste succes med Kylie Cosmetics, som for nyligt har resulteret i, at hun var på forsiden af det amerikanske pengemagasin Forbes, fordi hun - hvis succesen med firmaet vokser på samme måde som hidtil - vil indtage pladsen som den yngste selvgjordte milliadær nogensinde. 
 
En stor del af denne formue skal neotp tilskrives ”Kylie Cosmetics”, som blev lanceret for 2 år siden med det populære 'lip kit', der indeholder en matchende læbestift og lip liner.
 
Siden lanceringen har Kylie Cosmetics indtjent mere end 630 millioner dollars.
 
 
Efter Forbes' forside er kritikken om, hvorvidt Kylie Jenner kan kategorises for at være ”self-made”, dog haglet ned.
 
Flere kritiserer hende for, at hun netop ikke er "selfmade", fordi en stor del af hendes succes også hænger sammen med det faktum, at hun har det famøse Kardashian-Jenner navn at læne sig op ad. 
 
 
Ikke desto mindre er Kylie Cosmetics en kæmpe succes, som lige nu tæller imponerende 113 millioner følgere på Instagram, ligesom at hendes produkter ofte bliver udsolgt på få timer.
 
I galleriet har vi samlet nogle af de vilde billeder fra Kylies 21-års fødselsdagsfest.
 

Kylie jenner

 
 

Den helt store showstopper var dog hendes outfit til efterfesten, som var en tætsiddende lyserød heldragt besat med tusindvis af glitrende Swarovski-krystaller af mærket LaBourjoise til en svimlende værdi af 8.000 dollars svarende til ca. 52.000 danske kroner. 

Relaterede artikler