Kylie Jenner i ny mini-serie om sit liv: “Jeg kan ikke fortsætte den her livsstil for altid”

Foto: All Over Press

I en alder af kun 19 år er Kylie Jenner ikke blot en af verdens mest fulgte personer på de sociale medier, men også kvinden bag skønhedsmærket 'Kylie Cosmetics', som allerede er blevet en millionforretning, hvis produkter nærmest er solgt, før de bliver lanceret. 

Og med en familie, der nok må betegnes som verdens mest berømte af slagsen, herunder Kim Kardashian og topmodel Kendall Jenner, er Kylie Jenner en af de personer, som bare ikke er til at komme uden om. Og selvom hele familien, herunder Kylie Jenner, er nogle af de mest aktive på de sociale medier, hvor Kylie alene har næsten 94 millioner følgere på Instagram, samtidig med, at vi har fulgt familien i realityserien 'Keeping Up With The Kardashians', så er der nu endnu større mulighed for at komme helt tæt på familiens yngste medlem, Kylie Jenner.

Se også: Kylie Jenner er spottet i dansk design

I en ny dokumentar-serie md navnet 'Life of Kylie' på det amerikanske tv-netværk E! kan man fra den 6. juli 2017 følge Kylie Jenners spetakulære liv og hverdag i seks afsnit. Den første trailer til serien er netop landet, og selvom man måske troede, at man kendte den mørke skønhed gennem Instagram og 'Keeping Up With The Kardashian' tyder noget på, at den 19-årige kvinde, åbner op for helt nye sider af sig selv og giver et ærligt indblik i, hvordan det er at være en af verdens mest populære og omtalte kvinder. 

Læs også: Kylie Jenner: "Jeg poster kun det jeg ved, folk gerne vil se"

I traileren udtaler Kylie Jenner blandt andet, hvordan alle mennesker føler, at de kender hende, fordi de har fulgt hende siden hun var 9 år gammel i 'Keeping On With The Kardashian" - og hvor svært det kan være at leve op til disse forventninger. I den forbindelse fortæller hun også, at denne opmærksom på hende som person, har resulteret i to sider af hende:

"Der er to sider af mig. Der er en side af mig som person, som jeg hele tiden føler mig presset til at leve op til, og så den person, som jeg er, når jeg er sammen med mine venner", fortæller hun i traileren til 'Life of Kylie'. 

Dokumentar-serien 'Life of Kylie' får premiere den 6. juli 2017 på E!, og her kan du se den første trailer til serien:

I galleriet kan du se, hvordan Kylie Jenner har ændret udseende gennem tiden - fra en sød, fregnet 12-årig pige til en kvindelig ung dame med et væld af forskellige hårfarver.  

Se Kylie Jenners ekstreme skønhedsforvandling

Relaterede artikler