Kendisbaby Gigi Hadids mor har delt et nyt billede af Hadid-babyen

Foto: Mega

Det kan vist ikke være gået nogens næse forbi, at it-(forældre)parret, Gigi Hadid og Zayn Malik, tilbage i september blev beriget med en lille pige på trods af, at det ikke er meget, vi har set til hende.

Lige siden at stjerneparret offentliggjorde, at de ventede sig, har Gigi og Zayn sørget for at holde datteren nogenlunde skjult på deres sociale medier, og derfor har vi også kun set små sneakpeaks af Hadid-babyen, og er hverken bekendt med hendes ansigt eller hendes navn (endnu).

Men netop faktummet om, at der ikke er blevet delt særlig mange billeder af parrets lille guldklump, har den stolte mormor, Yolanda Hadid, nu lavet om på.

Læs også: Gigi deler nyt billede af sin datter og viser en god portion mor-ironi  

I forbindelse med fejringen af den amerikanske højtid, Thanksgiving, kunne mormor Yolanda nemlig ikke dy sig, idet hun postede et sødt øjeblik af den nybagte mor, Gigi, og barnebarnet på sin instastory lørdag den 28. november 2020.

Instagram @yolanda.hadid

På billedet, som Yolanda havde pyntet med hjerter og en ’you are my sunshine’-gif, kunne man se et sødt mor/datter-øjeblik, hvor Gigi kysser sin lille guldklump, som desuden holder kærligt fat i sin mors hår.

Der er altså ingen tvivl om, at det nye familiemedlem allerede er højtelsket i Hadid-familien, og vi håber derfor også på at kunne se (endnu) flere billeder af Gigi og Zayns datter. Og mon ikke, at den stolte mormor, Yolanda, igen kan fristes til at dele lidt ud?

Psst!  Hvis du, ligesom os, er nysgerrig på, hvad Zayn og Gigis datter mon skal hedde, og mangler nogle spændende og unikke muligheder, så scroll løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af kendissernes vildeste babynavne. 

De kendtes vilde baby-navne

Relaterede artikler