Mor-ironi Gigi deler nyt billede af sin datter og viser en god portion mor-ironi

Foto: Mega

Siden supermodellen, Gigi Hadid, og den tidligere One Direction-stjerne, Zayn Malik, i slutningen af september kunne annoncere, at dagen, hvor de kunne byde deres lille datter til verden, var kommet, har vi hverken set eller hørt meget til det nyeste familiemedlem. 

Hadid/Malik-babyens navn er som bekendt heller ikke blevet delt med offentligheden endnu. Men mon ikke, at datteren har fået et helt specielt navn?

Siden offentligheden fik kendskab til Hadids graviditet, har kendis-forældreparret gjort meget ud af at holde datteren skjult fra de sociale medier, og de har derfor endnu ikke vist hendes ansigt frem til offentligheden. 

Læs også: Kendt smykkedesigner har givet Gigi Hadid den vildeste mommy-gave

Men nu deler den 25-årige nybagte mor altså alligevel et kært øjeblik mellem hende og datteren. I et instagrampost, hvor Gigi holder datteren over skulderen, tager hun os et skridt tættere på datteren og viser samtidig med det en god portion mor-ironi. Til billedet skriver hun: ”Hun gylper solskin.” 

Foto: @gigihadid

På trods af sin nye rolle som mor, lader det altså til, at Gigi har overskud til en vis portion humor. 

Hadid og Malik er ikke meget for at dele ud af deres nye tilværelse som nybagte forældre, og det er derfor kun tredje gang, vi får et lille glimt af Hadid/Malik-babyen. 

D. 31. oktober fejrede parret deres første Halloween som familie og delte i denne anledning deres allerførste familieportræt. Her blev festlighederne fejret med kreative halloweenkostumer, hvor den nyfødte datter var klædt ud som den sødeste baby-Hulk. 

Læs også: Gigi Hadid og Zayn Malik har delt det første billede af deres datter

Der er slet ingen tvivl om, at Hadid/Malik-forældreparret er i lykkelige omstændigheder. Parret, der gennem tiden har været i et on/off-forhold, virker superglade i deres lille boble.

En kilde tæt på Hadid og Malik har udtalt, at de befinder sig et godt sted i deres forhold lige nu, da de løfter opgaven som forældre sammen, og at de faktisk aldrig har været lykkeligere. Kilden fortæller også, at Gigi Hadid er lidt af et naturtalent, når det kommer til moderskab, og at hendes venlighed og medfølelse kommer særligt til udtryk i hendes nye rolle som mor.

Vi håber på at kunne se lidt mere til Gigis humoristiske mor-univers, hvor babyer tilsyneladende kun gylper solskin ...

Relaterede artikler