Instagram Disse 5 Instagram-opslag talte vi mest om denne uge

Foto: MEGA

Blake + Ryan slår til igen 

Ægteparret Blake Lively og Ryan Reynolds er kendt for deres sjove tilgang til at hænge hinande ud på Instagram, og da Ryan i denne uge fyldte år serverede hans hustru traditionen tro et Instagram-opslag, der gav os mavekramper af grin. 

Giambattista Valli x H&M i Rom

Årets H&M-samarbejde med Giambattista Valli lanceres den 7. november 2019, men i denne uge har influencere og presse været samlet i Rom, hvor H&M viste hele kollektionen ved et overdådigt modeshow, som topmodellen Kendall Jenner blandt andre gik.

Adeles comeback 

Den 31-årige sangerinde Adele har ikke vist sit ansigt på de sociale måneder siden den spæde sommer, men i denne uge gjorde hun comeback - og hvilket! "Jeg plejede at græde, men nu sveder jeg," skrev sangerinden, der annoncerede sin skilsmisse i maj måned. Og det ser da også ud til, at altid smukke Adele har brugt en del timer i det lokale (okay, private) fitness center på det seneste.

Psst! Billedet blev i øvrigt taget til Drakes fødselsdag. 

Hertuginde Meghan afviste kvinde, der ville neje for hende

Da den britiske hertuginde Meghan Markle i denne uge deltog ved the One Young World Summits åbningsceremoni i London stod en af grunlæggerne, Kate Robertson, klar til at modtage hende på scenen. Da de to kvinder nåede hinanden begyndte Kate at neje for hertuginden, men det fik den tidligere skuespillerinde hurtigt stoppet hende i til fordel for et kram - og hele Instagram hyldede Meghan for sin hjertevarme.

Jennifer Anistion x Notting Hill

"i'm just a girl standing in front of a boy asking him to love me," sagde Julia Roberts i Notting Hill fra 1999. I denne uge - ret præcist 20 år senere - lånte Jennifer Anistion, der netop er kommet på Instagram, den replik med et par få justeringer. "I’m just a girl....standing with hair and makeup. A stylist. A photographer. A lighting crew, wind machine, props, and a computer .... asking you to think I woke up like this," skrev hun, og vi elsker hende 10 gange mere, end vi gjorde i forvejen.

 

 

Relaterede artikler