Venskab 8 personer, som er blevet smidt ud af Kardashian-familiens indercirkel

Foto: Keeping Up With the Kardashians

Har du nogensinde undret dig over, hvordan det er at være venner med verdens mest berømte familie?

Der er ingen tvivl om, at man kan se frem til luksuriøse fødselsdagsgaver, rejser med private jetfly og selvfølgelig et liv i spotlight, hvis man bliver lukket ind i Kardashian-familiens tætteste gruppe af venner.

Men netop et liv i rampelyset kan også have konsekvenser for et venskab med Kardashian-familien, idet man skal være ekstra påpasselig med, hvad man siger og gør, og det er der flere gode eksempler på.

Læs også: Her er alt, du skal vide om dramaet mellem Khloé, Tristan, Kylie og Jordyn

Husker du fx skandalen med Kylies (nu tidligere) bedsteveninde, Jordyn Woods, som blev afsløret i at have haft en affære med Khloés kæreste, Tristan Thompson? Eller ringer der en klokke, når vi siger Larsa Pippen og Sofia Richie?

Kardashian-familien er nemlig lige så hurtige til at smide folk ud fra deres indercirkel af venner, som de er til at lukke folk ind, og derfor bør man være varsom med, hvad man gør, for at undgå at sætte sin venneposition i fare.

Læs også: Kim Kardashians tidligere BFF taler ud: "Kanye har hjernevasket dem alle"

I nedenstående galleri har ELLE samlet 8 personer, som tidligere har været en del af Kardashian-familiens indercirkel, men som satte deres venskab på spil og derfor blev smidt ud.

8 personer, som er blevet smidt ud af Kardashian-familiens indercirkel

Relaterede artikler