Rygter Kim Kardashians tidligere BFF taler ud: "Kanye har hjernevasket dem alle"

Foto: MEGA

Kim Kardashians (nu tidligere) bedsteveninde, Larsa Pippen, har været en god ven af familien i mange år.

Men alle 'The Kardashians' unfollowede Larsa på Instagram tilbage i juli, og der er tilsyneladende ingen fra familien, der er på talefod med Larsa længere - ikke engang Kim Kardashian.

Mange mener, at det er dating-rygterne om Larsa og Khloé Kardashians ekskæreste, Tristan Thompson, der har skabt splid.

Der går nemlig rygter om, at Larsa har været sammen med Tristan, og det er jo ikke ligefrem velset, at man hooker op med sine veninders ekskærester ... eller er de sammen igen? Det er svært at holde styr på K + T.

Læs også: Kim Kardashian bærer kjole fra spritnyt dansk brand, du måske ikke engang kender endnu

Det er ikke mere end 1,5 år siden, at Kylie Jenners (tidligere) bedsteveninde, Jordyn Woods, blev udstødt af familien af en lignende grund.

Tristan havde kysset hende til en fest - dog var Khloé og Tristan stadig sammen på det tidspunkt - og det gjorde det selvfølgelig til en noget større skandale, end Larsas dating-rygter. 

Læs også: Her er alt, du skal vide om dramaet mellem Khloé, Tristan, Kylie og Jordyn

Ifølge Larsa skyldes dating-rygterne dog, at hun i virkeligheden datede Tristan, før han fandt sammen med Khloé - og hun påstår endda, at det var gennem hende, de to lærte hinanden at kende.

Hvis det er sandt, er det altså Khloé, der har brudt 'girl-code' og stjålet Larsas tidligere flirt - og ikke omvendt. 

Men nu fortæller Larsa i et videointerview med 'Hollywood Raw', at dating-rygterne slet ikke er den rigtig årsag til dramaet mellem hende og Kardashian-familien.

Hun er overbevist om, at det er Kim K's mand Kanye West, der er problemet.

Læs også: Kim Kardashian fylder 40 år - se tidslinjen over hendes vilde liv

Hun påstår, at Kanye har "hjernevasket hele familien" til at tage afstand til Larsa, fordi han selv har noget imod hende. 

Præcist hvad, han har imod hende, ved hun dog ikke. Men hun fortæller, at han en gang ringede til hende på alle tidspunkter af døgnet, når han var frustreret og havde brug for at snakke.

På et tidspunkt blev det for meget for Larsa - og derfor blokerede hun hans nummer. Nu mener hun, at det kan have været starten på Kanyes vrede. 

Læs også: Kim Kardashians nye kjole er afslørende på en helt ny måde

Kardashian-familien har endnu ikke kommenteret på sagen offentligt, men kilder påstår, at de fortsat tager afstand til Larsa og "ikke ønsker den negative energi, som hun medfører, i deres liv". 

Du kan se videointerviewet med Larsa HER.

Relaterede artikler