De vildste kendisskandaler 30 skandalelignende eskapader, der tiltrak opmærksomhed fra hele verden

Foto: Mega

Du husker nok Britney Spears som kronraget? Eller Pitts og Anistons skilsmisse i 2005, der kom i kølvandet på årtiets største trekantsdrama? Livet som kendis står aldrig stille, og hvis ikke det er glimmer, glamour og røde løbere, der fylder alle overskrifterne, så er det skandalerne og intrigerne i blandt de famøse a-listers.

Skandalerne kan ikke længere tælles på en hånd, og vi har fundet de mest juicy og interessante frem til dig. 

Paradoksalt nok er det ikke kun på det store lærred, at vi sidder limet til skærmen i spænding, frustration, forargelse og med nedbidte negle - næ nej, udenfor er det mindst ligeså spændende at følge de mange kendisser, som i den grad sørger for at livet aldrig bliver kedeligt - 'wonder why' de landende i 'the entertainment business'...

Lige når man tror, det ikke kan blive vildere, så bliver Michael Jackson fundet død i sit hjem og Britney Spears kronrager sig selv. Med andre ord er kendislivet, der altid foregår til offentlig skue, ikke kedeligt, og det byder på meget mere end blot glimmer og glam.

Læs også: 10 af de største kendis-trekantsdramaer

Så find popcornene frem, når vi går i gemmerne og finder alle de største skandaler frem til dig, som både byder på sexbånd, "nipple gates", seriøse beskyldninger, nye frisurer (eller mangel på samme?), mord, hede affærer og meget mere.

De vildeste kendisskandaler

Relaterede artikler