Milliongave Kylie Jenner har lige købt Stormi gaven, alle børn drømmer om - til over en million kroner

Foto: @kyliejenner

Når det kommer til gaver, Kylie Jenner forærer sin 2-årige datter Stormi, er det lidt som om, at 'the sky is the limit', og Stormi må i sandhed være en af de mest forkælede 2-årige på planeten.

Tilbage i marts måned købte Kylie som du måske husker (endnu en) diamantring til Stormis smykkesamling, idet hun fik en ægte prinsesseforlovelsesring, idet ringen bestod af en stor diamant oven på en smal fingerring. Se ringen HER.

Men mindre kan vel heller ikke gøre det, når ens mor er kåret som verdens yngste 'self made billionaire' vel?

Tilsyneladende ikke, for den nyeste gave, Kylie har givet sin datter, er i sandhed ethvert barns vildeste drøm.

Og nu har mommy-Kylie været på gaveshopping igen! Stormi kan nemlig meget snart prale af at have sin helt egen pony ved navn Frozen - i øvrigt en pony til den nette sum af 200.000 dollars, altså omkring 1,2 millioner kroner.

Foto: @stalwilten

Ponyens opdrætter, Stal Wilten, bekræftede salget i et instagrampost med ordene:

”#ThrowbackThursday goes to the most famous pony of them all, Frozen. We got news he has landed in LA and is living the life with a sweet little girl named Stormi. Her parents in true fashion, made sure their daughter had the most precious pony out there. We can’t wait to see pictures of Stormi and Frozen.

Læs også: Her er historien bag alle Kardashian/Jenner-børnenes vilde navne

Frozen skal selvfølgelig bo tæt på sin miniejer, så ponyen kommer til at stå en lade nær Kylie og Stormis overdådige Calabasas-hjem.

Prisen taget i betragtning er det tydeligt, at det ikke er hvilken som helst pony, Kylie har foræret sin datter, men derimod en helt særlig og berømt showpony, der med sin vilde pris forhåbentlig vil bringe stor glæde og kærlighed ind i den lille familie.

Frozens ankomst vil tilsyneladende komme som en overraskelse for Stormi, idet den lige nu er i 14 dages karantæne, så man er sikker på, at han er sund og rask, når han lige om lidt skal forsøde Stormis liv endnu mere, end det er i forvejen.

Læs også: Internettet spekulerer efter tætte billeder: Dater Kylie Jenner sin søsters eks?

Psst! Kan du ikke få nok af Kardashian-familiens vilde gaveideér -og foræringer, og manger du måske lidt inspiration til din næste gave? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af Kanyes vildeste gaver til Kim K. igennem tiden:

De 9 vildeste gaver, Kanye nogensinde har givet Kim

Relaterede artikler