18 overraskende facts, du med garanti ikke vidste om Destiny's Child

Foto: All Over Press

Hvis du også sidder i disse dage med en stor mental portion af fomo, så er du bestemt ikke alene. Også vi er kede af, at vi må gå glip af årets nok mest hypede festival, Coachella, i Californiens ørken. Udover tidens største musikartister, så bød Coachella 2018 nemlig på intet mindre end en fuldstændig episk reunion med Destiny’s Child medlemmerne under Beyoncés koncert under festivalen i 2018. 

Og hvis du altså heller ikke kunne være iblandt publikum, da Beyoncé indtog scenen sammen med Michelle Williams og Kelly Rowland til længselsfulde hyl fra de mange tusinde fremmødte, så tager vi lige her et kig på det magiske girl power-øjeblik:

Vi ville (næsten) have givet vores højre Manolo Blahnik sko for at have været med, da den historiske reunion fandt sted. For udover at være hyldet som en af de 10 bedste pigegrupper i musikhistorie nogensinde, så var Destiny’s Child på mange måder også med til at forme Beyoncés som vi kender hende som stilikon og musikartist.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Vi hylder gruppens Coachella-genforening 2018 med 18 overraskende facts, du med garanti ikke vidste. Sæt numrene ’Lose My Breath’, ’Say My Name’ og ’Soldier’ i kø på Spotify, mens du swiper dig gennem galleriet nedenfor og bliver meget klogere på den ikoniske gruppe.

Destiny’s Child: 18 overraskende facts, du med garanti ikke vidste

 

Relaterede artikler