18 Hollywood-par, som ikke må gå fra hinanden

Foto: All Over Press

Det er desværre ikke altid, at kærligheden holder for evigt, og det gælder bestemt også i Hollywood, hvor stjernestøv ikke altid er nok til at holde de store stjerners forhold sammen. Og 2018 har på få måneder vist sig at være et hårdt år for kærligheden i kendisland.

For cirka en måned siden vågnede vi op til den triste nyhed om, at Gigi Hadid og Zayn ikke længere er kærester, og de dårlige nyheder stoppede ikke her. Tidligere på året annoncerede Jennifer Aniston og Justin Thereoux nemlig også, at de skulle skilles, og i sidste uge kom det frem, at forholdet mellem den unge Brooklyn Beckham og skuespillerinden Chloe Moretz var slut. 

Læs også: Det kan vi lære af de kendtes breakups: ”Dos and don’ts”

Men et af de mest hjerteskærende og overraskende break-ups i år, må dog uden tvivl siges at være Channing Tatum og Jenna Dewan Tatum, der for få uger siden offentliggjorde, at de er blevet separeret efter næsten 9 års ægteskab. So sad!

Men selvom kærligheden mellem de helt sikre Hollywood-par, som Channing og Jenna, Brad og Angelina og Gwyneth Paltrow og Chris Martin, visnede, så er der stadig mange skønne Hollywood-par, som holder kærligheden i live hver eneste dag - og som har gjort det i flere år(tier)! 

Læs også: De sødeste par på den røde løber - nogensinde

Ved du fx hvor mange år Tom Hanks har været sammen med sin kone, eller hvor mange børn Meryl Streep har fået med sin mand? 

Få svaret i galleriet nedenfor, hvor vi har fundet 18 Hollywood-par, der bare ikke må gå fra hinanden.

Hollywoodpar, som ikke må gå fra hinanden:

Relaterede artikler