Afsløring Stjerner, der afslørede deres graviditeter på kreative måder

Foto: @beyonce, @cillemouse

Fra musikvideoer til små søde sange, til halvnøgne billeder. Elsker du også når kendte afslører deres graviditeter på en kreative måder? Du er ikke den eneste.

Læs med herunder, når ELLE har samlet 7 forskellige kendissers kreative graviditetsannonceringer. 

Jeanette Madsen

Influencer og co-founder af det hypede brand, Rotate Birger Christensen, Jeanette Madsen, annoncerede sin graviditet på Instagram med et forårsfoto af sig selv og en struttende mave, som ifølge Jeanette selv var blevet for stor (og fantastisk) til at gemme væk. Sammen med sin mand, Christian Friis, har de sammen sønnerne Wilbert og Norman - og nu er der altså endnu et familiemedlem på trapperne!

Maria Kragmann

Influencer og founder af tøjbrandet M-KAE, Maria Kragmann, annoncerede sin graviditet på Instagram med et superfint, smukt og enkelt foto af sig selv og sin mave. Kort tid før havde hendes søster, Malina Kragmann, også annonceret sin graviditet, så familien Kragmann går helt bestemt nogle spændende og kærlighedsfyldte måneder i møde. 

Malina Kragmann

Influenceren, Malina Kragmann, annoncerede med et fint baby bump-foto på Instagram, at hende og kæresten, Mark Boje, snart skal være forældre til en lille pige. Kort inden havde hun da også annonceret, at hun havde sagt ja til at gifte sig med Mark. Stort tillykke med både forlovelse og graviditet til Malina!

Læs også: De 13 mest cute og trendy mor/datter-billeder på Instagram

Rasmus Seebach og Julie Teglhus

Sanger Rasmus Seebach og kæresten, Julie Teglhus, valgte at annoncere deres graviditet på en lidt anderledes måde denne gang. Rasmus lagde nemlig i forbindelse med sin 41-års fødselsdag, den 28. marts 2021, et billede op på sin Instagram, hvor han fortæller, at den største gave dette år er en lillebror til sønnen, Holger - Sødt!

Mads Langer Julie Lillelund

Sanger Mads Langer og konen, Julie Lillelund, annoncerede i december 2020, at de i sommeren 2021 bliver beriget med en lille datter. Det gjorde de ved at poste et scanningsbillede på Instagram. Parrets datter er sat til samme fødselsdato som venneparret, designer Søren Le Schmidt og Nikoline Skaarups tvillinger er sat til.

Cecilie Haugaard og Christopher Nissen

"Baby, baby, baby, oooh". Model Cecilie Haugaard og sanger Christopher valgte at afsløre, at de ventede deres første barn på Instagram i en duet med Justin Biebers sang 'Baby'. 

Maria og Pelle Peter Jencel

Radioværterne Maria og Pelle Peter Jencel afslørede i starten af august 2020, at de skulle være forældre, med et letpåklædt billede af Maria. Begge to med et solidt, stort smil på læberne. 

Læs også: 6 opfindsomme måder, kendisser har annonceret deres fødsler på

Beyonce og Jay Z

I udlandet går det også vildt for sig, når stjernerne skal afsløre graviditeter. Sanger Beyoncé og rapper Jay Z afslørede tilbage i 2011 til MTV's VMA, at de to skulle være forældre. 

Katy Perry og Orlando Bloom

Sanger Katy Perry og skuespiller Orlando Bloom afslørede, at de skulle være forældre i Katy Perrys musikvideo, 'Never Born White', hvor hun viser sin mave frem til sidst. 

John Legend og Chrissy Teigen

Det er ikke kun Katy Perry og Orlando Bloom, der fik ideen om at afsløre deres graviditet i en musikvideo. Også sanger John Legend og model Chrissy Teigen afslørede tilbage i august, at de ventede deres tredje barn i John Legends musikvideo 'Wild'. 

Kan du heller ikke få nok af de kendtes kreative måder, at afsløre deres graviditeter på? Så læs med her, når ELLE har samlet 8 par, som har offentliggjort deres graviditet i 2020.

8 par, som har offentliggjort deres graviditet i 2020

Læs også: Gigi Hadid deler yndligt billede af sin datter

Relaterede artikler