Afsløring Stjerner, der afslørede deres graviditeter på kreative måder

Foto: @beyonce & @iamcardib

Fra musikvideoer til små søde sange, til halvnøgne billeder. Elsker du også når kendte afslører deres graviditeter på kreative måder? Du er ikke den eneste.

Læs med herunder, når ELLE har samlet de største kendissers kreative graviditetsannonceringer.

Beyoncé og Jay Z

Sanger Beyoncé og rapper Jay Z afslørede tilbage i 2011 til MTVs VMA, at de to skulle være forældre til datteren Blue Ivy, der i dag er ni år gammel. Beyoncé afsluttede sin performance af 'Love on Top' med at smide mikrofonen, knappe sin jakke op og afsløre sin voksende mave. 

Seks år efter, i 2017, afslørede parret med et smukt photoshoot, at de ventede tvillingerne, Sir og Rumi. 

Katy Perry og Orlando Bloom

Sanger Katy Perry og skuespiller Orlando Bloom afslørede, at de skulle være forældre i Katy Perrys musikvideo, 'Never Born White', hvor hun viser sin mave frem til sidst. 

John Legend og Chrissy Teigen

Det er ikke kun Katy Perry og Orlando Bloom, der fik ideen om at afsløre deres graviditet i en musikvideo. Også sanger John Legend og model Chrissy Teigen afslørede tilbage i august, at de ventede deres tredje barn i John Legends musikvideo 'Wild'. 

Cardi B og Offset

Rapper Cardi B flashede sin gravide mave, da hun pludselig dukkede op på scenen under sin mand, Offsets, optræden med gruppen Migos til BET Award 2021. Her var hun iført en tætsiddende dragt, der på smukkeste vis indrammede maven med glitrende sten.

 

Efterfølgende delte hun et billede på sin Instagram-konto, hvor hun bekræftede graviditeten med billedteksten "#2!".

Kirsten Dunst og Jesse Plemons

Skuespillerinde Kirsten Dunst annoncerede sin første graviditet i det Amerikanske mærke, Rodartes, nye portrætserie for deres FW18-kollektion. 

Ved skuespillerindens anden gravidtet var det igen veninderne fra Rodarte, Kate og Laura Mulleavy, der stod bag graviditetslooket, der denne gang blev bragt på forsiden af 'W Magazine'.

Læs også: De 13 mest cute og trendy mor/datter-billeder på Instagram

Kelly Rowland og Tim Weatherspoon

Sanger Kelly Rowland annoncerede sin anden graviditet med et forsidebillede på 'Women's Health'. 'Destiny's Child'-medlemmet og hendes mand har i forvejen en 5-årig søn. 

Rose Leslie og Kit Harington

Skuespillerinde Rose Leslie valgte også at annocere sin graviditet med et forsidecover, nemlig på forsiden af 'Make Magazine UK'. Det er 'Game of Thrones'-parrets første barn.

Nicky Minaj og Kenneth Petty 

Rapperen afslørede sin graviditet med et post på sin Instagram-konto i bedste Nicky Minaj-stil - med gult hår, iført en blomstret bikini og kilometerhøje stiletter, omfavner hun sin gravide mave. 

Kate Hudson og Danny Fujikawa

Skuespillerinde Kate Hudson delte nyheden om sin tredje graviditet med en video på sin Instgram, hvor hun sammen med kæresten Danny Fujikawa og sønnerne, Ryder og Bingham, afslørede kønnet på den lille nye. Det er parrets første barn sammen.

Læs også: 6 opfindsomme måder, kendisser har annonceret deres fødsler på

Kylie Jenner og Travis Scott 

Forretningskvinden, Kylie Jenner, offentliggjorde sin anden graviditet med en bedårende video på Instagram, hvor hun blandt andet afslører de glædelige nyheder for sin partner, Travis Scott. Stjernens første graviditet holdt hun hemmelig indtil datteren Stormi, der nu er tre år, var kommet til verden. 

Jessica Alba og Cash Warren 

Skuespillerinde Jessica Alba afslørede familieforøgelsen på sin Instagram, med en sød boomerang af sig selv og døtrene, Honor Marie og Haven Garner, der holder ballontallene 1, 2 og 3. Til billedet skriver hun kækt, at der nu er flere børn end voksne i familien. 

Rosie Huntington-Witheley og Jason Statham

Model Rosie Huntington-Witheley annoncerede med et swipe-galleri på sin Instagram, at hun sammen med sin mand, Jason Statham, venter sit andet barn. Modellen deler ofte swipe-gallerier af sine inspirerende outfits, men denne gang viste det sidste billede Rosie i en tætsiddende kjole, der afslørede hendes smukke gravide mave.

Ashley Graham og Justin Ervin 

Model Ashley Graham offentliggjorde sin anden graviditet med et smukt billede på sin Instagram-konto. Billedet er taget af Ashleys mand, Justin Ervin, som hun har sønnen Isaac sammen med. 

Få måneder senere kunne parret afsløre, med en sød video fra Ashleys seneste tjek, at de venter tvillinge-drenge. 

Cecilie Haugaard og Christopher Nissen

Herhjemme gør kendisserne også brug af sjove graviditetsannonceringer. Model Cecilie Haugaard og sanger Christopher valgte at afsløre, at de ventede deres første barn på Instagram i en duet med Justin Biebers sang 'Baby'. 

Kan du heller ikke få nok af de kendtes kreative måder, at afsløre deres graviditeter på? Så læs med her, når ELLE har samlet 8 par, som har offentliggjort deres graviditet i 2020.

8 par, som har offentliggjort deres graviditet i 2020

Læs også: Gigi Hadid deler yndligt billede af sin datter

Relaterede artikler