Se billedet Gigi Hadid deler yndigt billede af sin datter

Foto: @gigihadid

Den 4. april var det påskedag. En dag som ofte byder på påskefrokoster og masser af familiehygge. Det var heller ingen undtagelse for stjernerne Gigi Hadid og Zayn Malik.

De kunne netop fejre påsken sammen som en familie på tre. Det var deres datters første påske, og det store øjeblik skulle selvfølgelig dokumenteres med et billede.

Gigi delte nemlig det sødeste og mest påskeagtige billede af datteren på sin Instagram. Her er Khai klædt i et meget passende outfit til dagen – et lille kaninkostume. Du kan se billedet her:

I sin caption skriver Gigi ”Vores lille kanin! Første påske!” til det store øjeblik med datterens første påskehøjtid.

Læs også: Zayn Maliks nye tatovering afslørede hemmelighed om datter ved et uheld

Holder datteren privat

På billedet ses Khai i et cute kaninkostume med struttende ører og en lille, fin hale. Dog kan man ikke se hendes ansigt. Gigi og Zayn er nemlig meget forsigtige med at dele billeder af deres datter.

Lige siden Gigi Hadid blev gravid, har de to stjerner gået stille med dørene. De afslørede først graviditeten, da Gigi var halvvejs henne. Det har ikke ændret sig siden Khai blev født.

Det er meget begrænset, hvad de har delt af billeder af datteren. Men hvem ved, måske kommer vi til at se mere til deres lille guldklump i fremtiden. 

Datteren er foreviget

Der gik også fire måneder før, at Zayn Malik og Gigi Hadid afslørede deres datters navn. Men sidenhen har de stolte forældre foreviget datteren på deres kroppe.

De har nemlig begge fået en matchende tatovering til ære for deres datter. I tatoveringen står Khais navn på arabisk. Du kan se tatoveringerne her:

På den måde har de to forældre altid deres datter med sig. 

Kan du heller ikke få nok at alle de søde kendis-babyer? Så kan du læse om de kendtes vilde baby-navne i galleriet her:

De kendtes vilde baby-navne

Læs også: Gigi deler nyt billede af sin datter og viser en god portion mor-ironi

Relaterede artikler