Bryllup Se det første billede fra Justin og Hailey Biebers bryllup

Foto: MEGA

Du kender sikkert allerede til kærlighedshistorien mellem Justin Bieber og Hailey Baldwin, der mildt sagt tog fart temmelig hurtigt.

Efter kun at have datet officielt i en måned faldt Justin på knæ under et restuarantbesøg på Bahamas i juli 2018, og modellen sagde forståeligt nok ja til den enorme diamantring, som hun blev præsenteret for sammen med tilbuddet om et nyt efternavn.

Resten er historie.

Du ved... De blev gift på rådhuset, Hailey Baldwin blev officielt til Hailey Bieber (også på Instagram), og i begyndelsen af 2019 prydede det lykkelige par forsiden af amerikansk Vogue – hvor de i øvrigt også gav et åbenhjertigt interview om deres forhold.

Men selv om parret allerede var lovformeligt gift, har rygterne har længe svirret om et ”rigtigt” bryllup, og det stod mandag den 30. september 2019 i South Carolina.

Parret har ikke været nærige med hentydningerne til det forestående bryllup, og mens Hailey delte billeder fra sin New York-polterabend, som hun blandt andre fejrede med topmodellen Kendall Jenner, søgte hendes ægtemand outfitråd til den store dag på sin Instagram-profil.

Og da parret blev set hoppe på et privatfly torsdag den 26. september 2019, begyndte rygterne om det forestående bryllup for alvor at svirre. 

Læs også: Kom med indenfor til Hailey Biebers polterabend.

Nu er brylluppet overstået, og det foregik på South Carolinas Montage Palmetto Bluff hotel, der er et femstjernet hotel nær floden May River.

Og langt om længe (okay, det var i går...) har Justin delt første glimt af det (igen) nygifte par.

Billedet afslører ikke meget i forhold til brudekjolen, men vi kan dog se, at den 22-årige topmodel har valgt en halterneckmodel, hvor hendes tonede arme og ditto ryg virkelig kommer til sin ret:

Gommen havde fået sig en klipning i anledningen af den store dag, og dermed var der sagt farvel til de lange lokker, vi ellers har set ham med længe. 

Han har i ørigt været gavmild nok til at forære sig selv en bryllupsgave, og den ville han også gerne vise frem på Instagram. 

Bieber har erhvervet sig et Audemars Piguet-ur, og eksperter mener, at den model ligger i en prisklasse mellem 200.000-350.000 kroner. Wowza!

... Gad vide hvad hans brud fik? 

Dét får vi forbåbentligt snart at se sammen med flere billeder af brudeparret, men mens vi venter, kan vi jo passende se tilbage på de sødeste billeder af det forelskede par.

Scroll løs i galleriet herunder: 

10 billeder af Justin og Hailey Bieber

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler