Mr. and Mrs. Bieber Justin og Hailey Bieber pryder forsiden af amerikansk Vogue og fortæller åbent om deres ægteskab

Foto: MEGA

Da det kom frem, at den 24-årige popsanger, Justin Bieber, havde giftet sig med den dengang 21-årige topmodel, Hailey Baldwin, efter et forhold på cirka 12 uger, tabte de fleste kæben.

Men i virkeligheden har parret en fælles fortid på over 10 år, og de har da også datet tidligere.

Det og meget andet åbner de op omkring i et nyt stort interview til amerikansk Vogue – som ægteparret også pryder forsiden på i marts 2019:

Det er første gang, parret stiller op til et fælles interview. I det store interview med amerikansk Vogue, fortæller parret om deres forholds lange historie. De mødte hinanden for første gang i år 2009, da Hailey havde fået billetter til et Today Show, som Justin var gæst ved. Hailey indrømmer, at hun allerede havde et crush på ham dengang, men på grund af aldersforskellen blev de ikke venner før nogle år senere, da de igen mødte hinanden i Hillsongkirken i New York, hvor de begge deltog i kristne ceremonier.

Læs også: Hailey Bieber åbner op omkring fremtiden med børn.

”En dag kom Justin ind i Hillsong og sagde ’Hey du er blevet ældre’, og jeg var sådan ’Ja, hvad så?’. Over tiden blev han min bedste drengeven, men vi hang ikke ud romantisk”, fortæller Hailey, der i dag har skiftet sit i forvejen berømte efternavn, Baldwin, ud med Bieber.

Parret indrømmer dog, at de datede kort for tre år siden, men dengang var de på ingen måder eksklusive, og Justin fortæller også, at han klart havde et problem med kvinder, depression og stoffer. Det lod ham senere til at leve i et årelangt cølibat. Tingene gik syd for Hailey og Justin, og de fortæller endda, at der var en lang periode, hvor de ikke kunne være i samme rum.

I juni 2018 stødte de igen ind i hinanden ved en kristelig konference i Miami.

”Da konferencen sluttede, sagde Justin ’vi skal ikke være venner’, og så sagde jeg ’skal vi ikke?’”, fortæller Hailey åbent. En måned senere sad den enorme vielsesring på hendes finger.  

Du kan læse hele interviewet med Vogue, hvor Justin og Hailey fortæller meget mere om deres ægteskab lige HER.

Justin og Hailey pryder ikke alene forsiden på bladet, men også en lang serie indeni. Du kan se udvalgte billeder af parret her:

Hvis du bare ikke kan få nok af det unge it-par, kan du se flere billeder af Mr. og Mrs. Beiber i galleriet herunder: 

10 billeder af Justin og Hailey Bieber

 

 

Relaterede artikler