9 ting du ikke vidste om Meghan Markle

Foto: All Over Press
Du kender hende måske bedst fra serien Suits, hvor hun iført pencil-skørt og stram skjorte spiller advokatansat hos et af New York Citys mest berygtede advokatfirmaer.
 
Men du har med garanti også hørt hendes navn omtalt i forbindelse med Prins Harry, som hun har datet det seneste års tid, og som hun netop, for første gang til offentlig skue, er set hånd i hånd med! Noget som i den grad satte mediehusene på den anden ende i jagten på den næste royale historie, for er skuespillerinden Meghan Markle på vej til at blive den nye britiske prinsesse?
 
Foto: All Over Press
 
Rygterne svirrer, og spørgsmålet står endnu uklart, men meget tyder på at det er alvor mellem Markle og den engelske Prince Charming – og derfor skal du selvfølgelig vide, hvem den smukke brunette egentlig er. For foruden sit talent for skuespil har den Los Angeles-fødte darling meget mere at byde på… 
 
 
Så lad os lære ’the next princess to be – maybe’ lidt bedre at kende. For der er vidst ingen tvivl om, at han har scoret sig lidt af en Hollywood-darling med både power, stil og talent, den kære Prins Harry.
 
 
... Og med alle de gode nyheder, som det britiske kongehus har leveret den seneste tid, krydser vi fingre for, at vi har mange flere gode nyheder i vente - og måske endda, at bryllupsklokkerne ringer inden længe!
 
I mellemtiden løfter vi sløret for 9 ting, som du måske ikke vidste om Meghan Markle i forvejen...
 

9 ting du ikke vidste om Meghan Markle

 

Relaterede artikler