Ringer de royale bryllupsklokker for Prins Harry og Meghan Markle?

Foto: All Over Press

Prins Harry har længe været vild med at gå på safari i Afrika, og Afrika har, siden monarkiets begyndelse, været et oplagt sted for de royale at tage på jagt. Sidste år var det så ikke dyr, som den engelske prins jagtede, men den amerikanske ’suits’ skuespillerinde, den smukke Rachel Meghan Markle. De to har siden vist sig at være noget af et power-couple, og det virker til, at hele verden utålmodigt venter på det næste royale bryllup mellem de to turtelduer. 

Og nu ser det ud til, at parret har taget endnu et symbolsk skridt mod det royale kirkegulv.

Parret er nemlig lige blevet spottet i Prins Harrys go-to feriested, Afrika. Her nød de to turtelduer blandt andet romantiske bådture og gåture i bushen hvor de også, ifølge kilderne, camperede i det fri under den skyfrie stjernehimmel – not bad, right?

Læs også: Mario Testino: Sådan tog jeg det kongelige forlovelsesbillede

Prins Harrys valg af feriedestination Afrika har fået en del spekulanter op af stolene.

For Afrika var nemlig præcis den feriedestination, hvor Prins Williams i sin tid friede til hans elskede og folkekære Kate Middleton. Om Prins Harry friede til den smukke Meghan Markle under stjernehimlen forbliver en royal hemmelighed indtil videre, men her på ELLE-redaktionen håber vi på, at der er noget om snakken, og at vi snart hører bryllupsklokkerne ringe i England... 

Se også: Meghan Markle er et stort skrudt tætte på at blive prinsesse af England 

Indtil da har vi samlet et par billeder af den smukke skuespillerinde (og højst sandsynligt kommende prinsesse) Meghan Markle.

Meghan Markle er et stort skidt tættere på at blive prinsesse af England

Relaterede artikler