23 gange, vi blev forelskede i Jude Law

Foto: The Holiday

Den flotte skuespiller, instruktør og far til tre, Jude Law, har flere gange fået vores hjerter til at springe et slag over, når han har sendt sit søde smil afsted. Og derfor var det langt fra svært, at komme i tanke om øjeblikke, hvor Jude Law har smeltet vores hjerter. Ja, intet mindre end 23 gange, kan vi i hvert fald skriver under på, at den 44-årige brite har gjort os bløde i knæene ( ... Se hvilke 23 øjeblikke, vi taler om længere nede i galleriet).

 

Læs også: 13 gange vi blev forelskede i Blake Lively og Ryan Reynolds

Jude Law er født i 1972 i Lewisham, Sydlondon. Han begyndte at spille skuespil i 1987 på National Youth Music Theatre, og har ydtalt at skuespilssgafet faldt ham meget naturligt, da han kommer fra en kreativ familie, hvor søsteren, Natasha Law, er kendt illustrator og kunstner, mens forældrene ejer en dramaskole i Frankrig. 

Jude Law har modtaget to Oscar-nomineringer for henholdsvis sin rolle i ’The Talented Mr. Ripley’, hvor han spillede overfor Matt Damon og ’Cold Mountain’, hvor han spillede over for Nicole Kidman. Desuden har han været nomineret til tre Golden Globes, imens han har vundet et hav af priser til både BAFTA Awards og Screen Actors Guild Awards.

Privat har Jude Law tre børn sammen med ekskonen Sadie Frost. De to mødte hinanden under indspilningen af ’Shopping’ og blev gift i 1997. Desværre gik parret i 2003 fra hinanden på grund af et par sidespring fra Jude Law. I 2004 blev han dog forlovet igen, denne gang med sin medspiller fra filmen ’Alfie’, Sienna Miller, men ej heller dette forhold holdte længere tid end til og med 2006, hvor parret annoncerede deres brud (efter sigende også på grund af et sidespring eller to fra Jude Law).

Se også: 23 gange vi blev forelskede i Hollywoods hotte fædre

Og selvom Jude Law tilsyneladende ikke altid har været en mand med det reneste mel i posen, drømmer vi nu stadig lidt om den pæne mand, som særligt i en film smeltede vores hjerter bog time. Vi taler selvfølgelig om de fleste kvinders yndlingsfilm 'The Holiday', hvor han spiller sammen med ligeså skønne Cameron Diaz. 

Og det er tilsyneladende ikke kun i The Holiday, at Jude Law har forført os - intet mindre end 23 gange har den charmerende brite slået benene væk under os, og du kan se alle øjeblikkene i galleriet nedenfor.

... Er I enige?

[node:aller-gallery

 

Relaterede artikler