13 gange vi blev forelskede i Blake Lively og Ryan Reynolds

Foto: All Over Press

Er du vild med ægte kærlighedshistorier og smukke par? Det er vi! Og derfor har vi fundet 13 gange, hvor Hollywoods skønne og inspirerende par, Blake Lively og Ryan Reynolds, har slået benene væk under os. Parret har gang på gang betaget os, når de har optrådt på den røde løber, hvor de har sendt kærlige blikke til hinanden og vist omsorg, respekt og kærtegn over for den anden person, alt imens man nærmest har kunne se fyrværkeriet mellem parret, der altid formår at se nyforelskede ud!

Læs også: Se billederne af Blake Lively og Ryan Reynolds to små guldklumper

Skuespillerparret mødte hinanden tilbage i 2011 under indspilningen af filmen ’Green Lantern’, hvor de, til at starte med, blev rigtig gode venner. Et år senere, da de begge var blevet singler, tog de på dobbeltdate, men ikke som hinandens partnere, men derimod med hver deres date. Det skulle dog hurtigt vise sig at blive en noget akavet aften for Blakes og Ryans date, for der var amoriner i luften og en vild kemi mellem Blake og Ryan!

Forholdet som gode venner blev derfor kort tid efter skiftet ud med en vaskeægte Hollywood-romance, der kun 11 måneder efter den første date, blev foreviget i et bryllup. Tre år senere i 2014 fik parret deres første barn, datteren James Reynolds, hurtigt efterfulgt af parrets andet barn, Ines, i september 2016.

Og det er ikke for ingenting, at parret bliver ved med at sætte nye højder for #RelationShipGoals. Selv efter at parret har været sammen flere år, virker de nemlig stadig fuldstændig nyforelskede og er derudover altid gode til at rose hinanden. Dette så vi endnu engang, da Ryan modtog en af de anerkendte stjerner på Hollywoods Walk of Fame i december 2016, hvor parret for første gang optrådte sammen offentligt efter Blakes fødte Ines. Her var Ryan hurtig til at fremhæve sin familie i takketalen, hvor han sagde:

”Jeg vil gerne takke min kone, Blake, som sidder lige dér og betyder alt for mig. Du er det bedste, der nogensinde er sket for mig. Du gør alting bedre – absolut alting i min liv bedre. Du har givet mig to af de mest fantastiske børn, jeg nogensinde kunne ønske mig. Du har gjort mig til faren i mine drømme, da jeg troede, jeg kun havde onkel potentiale.”

Se også: 21 gange, vi blev forelskede i Leonardo DiCaprio

Sukkede du også lige? Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at det søde par har stjålet vores hjerter med deres søde smil, smukke ansigter, og elegante stil. Så er du ligesom os vild med kærlighed og romantik, så lover vi at du bliver grøn af misundelse, når du klikker dig gennem galleriet, hvor vi har samlet 13 øjeblikke, hvor vi blev forelskede i det skønne og ikke mindst stilbevidste par. 

13 gange, vi blev forelskede i Blake Lively og Ryan Reynolds

 

Relaterede artikler