Saks Potts North West spottet i dansk design fra top til tå

Foto: MEGA

Succesen vil ingen ende tage for danske Saks Potts, som fortsætter med at klæde Hollywood-stjernerne på en efter en i deres farvestrålende pelsfrakker og glitrende designs.

For blot et par uger siden var det topmodel og it-girl Kendall Jenner, der blev spottet i en grøn udgave af mærkets ikoniske ’Foxy’ frakke, da hun fejrede sin 23-års fødselsdag i New York den 3. november 2018 - og nu følger hendes niece, North West, så trop.

Den 10. november 2018 postede Saks Potts nemlig en række bedårende billeder af North på deres Instagram-profil, hvor hun var iført en glitrende todelt sølvdragt fra det danske mærke: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dragten minder en del om det grønne glimmersæt fra Saks Potts, som sangerinden Selena Gomez havde på i musikvideoen til nummeret ’Taki Taki’ af DJ Snake, som udover Selena også har Ozuna og Cardi B med på tracket: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vi er overbeviste om, at Saks Potts fortsætter den gode stime, og vi glæder os derfor til at spotte mange flere kendisser i det danske design! 

I galleret nedenfor har vi samlet nogle af North Wests bedste stiløjeblikke gennem tiden - for selvom hun kun er 5 år gammel, har hun allerede markeret sig stilmæssigt flere gange.

North Wests 10 bedste stil-øjeblikke

Relaterede artikler