Viralt hit Kylie Jenner brød ud i spontan sang, der nu er gået viralt på nettet

Foto: Mega

Den 23-årige makeup-entreprenør har tydeligvis en lille sangfugl gemt i maven - og internettet kan slet ikke få nok. Sidste år blev den lille melodi ’Rise and Shine’, som Kylie sang til datteren, Stormi, et kæmpe viralt hit, som kendte sangstjerner som Ariana Grande og Miley Cyrus sang med på. 

Kylie Jenner, der er noget af en sangmaskine, er nu tilbage med endnu et sanghit, som hurtigt er blevet et viralt TikTok-meme. 

Kylies nyeste musikalske mesterværk fandt sted i det seneste afsnit af ’Keeping Up With the Kardashians’, hvor Kardashian/Jenner-familien er taget ud for at spise middag i Palm Springs. Her bestiller den yngste søster, Kylie, tequilaen 'Don Julio 1942' - der med en pris på 1.200 kr. flasken, altså ikke er den billigste af slagsen. 

Læs også: Kim Kardashian har delt throwback-billede, og Kylie vil have det slettet omgående

Efter bestillingen af den dyre tequila bryder Kylie spontant ud i sang, hvor hun synger: "Cause I'm gonna get wasted. I just finished a whole cup of 42 and I'm about to go for my second one,"  hvorefter hun kigger på Kourtney og siger: "Kourtney, what the fuck are you on?"  hvortil Kourtney svarer; "I don't know what's going on, so I'm just appreciating my bread,"  efterfulgt af en stor bid brød.  

Fans har påpeget, at øjeblikket mellem de to søstre Kylie, 23, og Kourtney, 41, er en spot-on sammenligning af, hvordan ens prioriteringer er når man er i 20´erne vs. 40’erne. 

Læs også: Kylie Jenner om dansk beauty-brand: ”Jeg elsker det her mærke!”

Nu er det sjove øjeblik mellem de to søstre altså gået viralt og blevet til en TikTok-trend blandt andre kendte. 

Det kommende forældrepar, Joe Jonas og Sophie Turner, fik hurtigt gendannet den morsomme scene derhjemme og delt den på TikTok. 

Udover Joe Jonas og Sophie Turner er it-modellen, Bella Hadid, også på listen over kendte, der er hoppet med på den sjove TikTok-trend. Bella Hadid fejrede i weekenden sin 24-års fødselsdag med nogle venner, og det gik vildt for sig. Sammen med veninden Alana gengav modellen den sjove ’Wasted’ scene i et instagrampost, hvor hun taggede den oprindelige ’Wasted ’-dronning, Kylie Jenner.

Mon makeup-guruen, Kylie, skifter makeupbørsterne ud med mikrofonen? Vi venter i hvert fald i spændning på det næste spontane hit. 

Relaterede artikler