Dansk beauty-hype Kylie Jenner om dansk beauty-brand: ”Jeg elsker det her mærke!”

Foto: Instagram

Man kan vel roligt påstå at Kylie Jenner, der takket være sit make-up-imperium, kan kalde sig for den yngste millidær i verden, ved et eller andet om beauty- og makeup. Den unge Jenner har via Kylie Cosmetics formået at skabe en kæmpestor makeup-succes, der tilbage i 2019 blev købt af beautykoncernen, Coty, der nu ejer 51% imperiet og har gjort Kylie endnu mere værdig til titlen som verdens yngste (selfmade) dollarmilliadær.

Vi blev derfor ikke så lidt stolte, da beauty-guruen aka. Kylie Jenner omtalte den altid livsglade og sofistikerede Ole Henriksens brand med ordene: "See this Banana Bright Face Primer, by Ole Henriksen. Loooove this brand, so i'm sure i'm gonna love this primer".

Den jyske herre fra Nibe, der både har gæstet Ophrah Winfreys show, haft besøg af Barbara Streisand og arbejdet med modehusene Louis Vouitton og Christian Dior, har med ærlighed, kærlighed og hårdt arbejde også formået at skabe et beauty-brand, der tilsyneladende stadig skaber stor opmærksomhed og omtale.

Læs også: Chrissy Teigen sværger til dette hudplejeprodukt til under 500 kroner

Du har måske hørt om den lille orange tube, der efter sigende skulle indeholde en faceprimer udover det sædvanlige. Navnet, Banana Bright Face Primer, lyder i sig selv som noget man godt gad putte i ansigtet, og selve cremen skaber eftersigende en naturlig ensartethed og reducerer rødme. Den glatter huden og skaber en perfekt base under din make-up - og så får du selvfølgelig 'the Ole glow', som jo er hele forretningssuccesens kendte motto og mission.

Kylie Jenner delte sin entutiasme omkring brandet og produktet i forbindelse med en reklame for det amerikanske beauty-box-koncept, Boxycharm, hvor man hver måned modtager en box med fem full-size produkter i form af make-up, hudpleje og beauty-tips, der med tilhørende tutorial-guides, skaber et drømmeunivers for enhver skøndhedsentuisiast. Og i denne måned har beauty-guruen og millioner af andre brugere altså netop modtaget en box med Oles banana primer. 

Læs også: Kim Kardashian kalder dansk model for “den sejeste pige, jeg kender”

Vil du finde ud af, hvorfor Kylie Jenner har kastet sin kærlighed på banana primeren og selv opnå 'the Ole glow', så kan du købe vidunderet til 390 kroner lige HER.

Foto: PR

Relaterede artikler