Khloé Kardashian afslører sin største frygt ved at blive mor

Foto: All Over Press

I december sidste år offentliggjorde Khloé Kardashian sin graviditet med den professionelle basketball-spiller, Tristan Thompson. Den 33-årige Kardashian-søster har allerede besluttet, at fødslen skal foregå i Cleveland, Ohio, hvor parret bor sammen til dagligt – hvilket faktisk er ret langt fra Kardashian-Jenners base i Californien, som er hovedsæde for de fleste medlemmer af den hurtigt-voksende familie.

Og det er ikke det eneste mulige problem, der nu er opstået i forbindelse med Khloés kommende fødsel. For nyligt har den amerikanske realitystjerne også afsløret hvad hun frygter allermest ved sit nye liv som mor – og det er med garanti en frygt, alle kommende mødre kender til.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

På Khloés app fortæller hun blandt andet, at hun ikke kan vente til det øjeblik, hvor hendes lille pige melder sin ankomst - og at hendes største frygt samtidig er, at hun slet ikke får tid til at være forældre til hendes første barn.

Læs også: Se den søde video, hvor Kylie Jenner offentligører, at hun er blevet mor

…Så er det heldigt at Khloé ikke skal klare skærene alene, og kan ty til sin høje (og tilsyneladende stærke) kæreste Tristan for ekstra styrke, som det uden tvivl kræver at blive forældre for første gang.

Og parret har da også de sidste måneder forsynet os med de sødeste par-billeder på Instagram, hvor fans verden over har fået lov til at følge Khloés voksende mave på tæt hold. Se et udpluk af de søde billeder herunder:

 

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

26. Mar, 2018 kl. 6.50 PDT

 

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

11. Mar, 2018 kl. 6.49 PDT

 

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

16. Feb, 2018 kl. 2.59 PST

Disse billeder slår fast, at Khloé og Tristan er et af vores nye absolut yndlings-par. Vi glæder os til at se det nyeste Kardashian-Jenner familiemedlem og vi er sikre på, at Khloé giver sig selv masser af tid til at være forældre for sin lille pige. 

... Og hvis den mørkhørede Kardashian-skønhed skulle have brug for en stund for sig selv, så har hun heldigvis fire søstre, som tidligere har vist, hvordan de på fineste vis tager sig af hinandens børn. Se selv i galleriet, hvor vi har samlet nogle af de sødeste 'moster-moments' fra Kardashian/Jenner-søstrene.

Se Kardashian-mostrenes sødeste øjeblikke

Relaterede artikler