Drama Kendall i tårer: "Jeg taler aldrig til Kylie igen"

Foto: Mega

Hvis du har en søster, så kender du helt sikkert den uskrevne, men ikke desto mindre, dødsensalvorlige hovedregel: Du låner aldrig nogensinde tøj uden at spørge først, punktum! Og det gælder også tøj, du har lovet ud. Desværre for Kendall Jenner var den regel, tydeligvis, gået hendes lillesøsters næse forbi...

I den seneste episode af 'Keeping Up With the Kardashians', har Kardashian/Jenner-damerne besluttet sig for at tage en tur til Palm Springs - en tur, der i virkeligheden blev planlagt på grund af et tidligere skænderi mellem Kim, Khloé og Kylie, hvilket momager, Kris Jenner, mente en ’bonding-trip’ til eksotiske Palm Springs helt sikkert kunne råde bod på.

Læs også: Khloé Kardashian ligner en anden kendis på en prik

Og efter alt at dømme, begynder ferien godt. Kendall og Kylie nyder at have tid sammen, hvilket de normalt aldrig har, og beslutter sig for, at det glædelige gensyn skal fejres med en tur i byen. Derfor er Kendall nødt til at låne et af Kylies outfits, fordi supermodellen ikke selv har pakket noget festligt tøj med på turen. Og det er her, at helvede bryder løs…

Den aftale var tydeligvis ikke en ægte aftale, for der går ikke længe før Kylie selv vimser rundt i det outfit, som hun havde lovet ud til storesøster Kendall… Du kan se klippet her:

Og vi er helt forstående overfor Kendalls reaktion, der mest af alt ligner en der er på vej ud til en hurtig frokost, som hun selv beskriver det, mens resten af familien er i fuld fest-udrustning. Forudsigeligt nok, afføder det et heftigt skænderi imellem de to søstre, der tydeligvis er uenige om den aftale; ”Som om, at du fortjener outfittet mere? Uanset om du er en hater eller ej, så skal du ikke ødelægge min f***** nat. Jeg har det godt”, hvortil Kendall svarer; ”Du har allerede f***** ødelagt min aften. Så jeg kan gøre hvad fuck jeg vil.” Jep, pointen er ikke til at tage fejl af – du stjæler aldrig nogensinde din søsters tøj - heller ikke det, hun har lovet ud.

Læs også: Kim Kardashian indrømmer, at hun bestak kvinde for at lyve for North

Og nej, skænderiet stoppede faktisk slet ikke her. Efter deres bytur besluttede Kendall, Kylie og Corey Gamble nemlig at tage tilbage til Los Angeles for at feste videre, hvor Kylie nægter at køre Kendall hjem. Ifølge People, udtalte Kylie; ”hvorfor skulle jeg køre dig hjem, Kendall? Jeg kører ikke hele vejen igennem byen, for at sætte dig af derhjemme.” Og lang historie kort, så udvikler skænderiet sig så voldsomt, at Kylie ender med at bore sin hæl ind i Kendalls hals, hvorefter Kendall slår hende.

Til sidst sætter Corey og Kylie Kendall af på en tankstation, hvorfra hun selv må finde et lift hjem. Senere udtalte Kendall følgende: ”Jeg taler aldrig nogensinde til Kylie igen. Det faktum, at min søster, mit eget blod, reagerede på den måde, er så foruroligende”… 

Når man tror, det ikke kan blive vildere i den familie, så bliver man gang på gang overrasket. Vi er nok ikke de eneste, der glæder os til at følge udviklingen i resten af KUWTK-sæsonen.

Relaterede artikler