Se billederne Khloé Kardashian ligner en anden kendis på en prik

Foto: Mega

Hvis vi siger en perfekt eyeliner, lange hestehaler og en god portion highlighter, hvem tænker du så på?

Måske popsangerinden Ariana Grande? For hvis der er noget, som Ariana særligt forbindes med, udover hendes fantastiske musik, så er det hendes altid skarpe look.

Nu er Ariana bare ikke (længere) den eneste, som kan sammenkædes med de tre karakteristiske ting, for nu har en anden stor kendis kastet sig ud i looket, og det er en af medlemmerne fra Kardashian-klanen. 

Den 36-årige stjerne, Khloé Kardashian, postede i fredags et opslag på sin Instagram, og det har fået flere af hendes følgere til at undre sig over, om det egentlig er hende, som opslaget forestiller.

Instagramopslaget består af en billedserie af Khloé, som er iført et par lakbukser, en korset og ikke mindst Arianas ikoniske frisure og makeup - nemlig en hestehale og en "on point" winged eyeliner.

Khloé ligner altså til forveksling den unge sangerinde, Ariana Grande, og flere mener, at hun er uigenkendelig. 

Læs også: Rihanna åbner skole, og du kan blive hendes elev  

Billederne har derfor fået flere af Khloés følgere til at kommentere, at hun ligner Ariana på en prik, og faktisk har de to stjerners udseende så stor en lighed, at nogle endda har kommenteret: ”Ariana ser så godt ud her” og "Woow jeg kunne ikke se, at det var dig". 

Det er faktisk ikke første gang, at Khloé Kardashians udseende bliver sammenlignet med en anden stjernes, for hun er tidligere blevet forvekslet med Disney-stjernen, Selena Gomez, eftersom at hun postede nedenstående opslag.

Psst! Vil du se flere billeder af Khloé Kardashian? Så scroll løs i nedenstående galleri hvor vi har samlet en række billeder af den smukke stjerne.

Se billederne, hvor Khloé Kardashian er smukkere end nogensinde

Relaterede artikler