Makeup or breakup Jennifer Lopez og Alex Rodriguez er gået fra hinanden - eller er de?

Foto: MEGA

Fredag lød rygterne fra alle medier rundt omkring i verdenen på, at sanger, Jennifer Lopez, og tidligere New York Yankees baseball-stjerne, Alex Rodriguez, der for nyligt fejrede toårsdag for deres forlovelse, var gået fra hinanden. Medier som Enews, Page Six, TMZ og mange flere dækkede denne nyhed. Selv vi på ELLE delte det på vores Instagram: 

Det, der gør nyheden endnu mere sensationel er, at en kilde tæt på parret insisterede på, at brylluppet, som allerede to gange har været udsat på grund af Covid19, stadig skulle stå, bare to dage før denne nyhed breakede:

Jennifer and Alex are still planning on getting married”, fortæller kilden.

Efter at alle medier havde dækket nyheden, svarede Lopez og Rodriguez selv tilbage på rygterne om, at de to skulle have splittet op efter næsten fire år sammen:

All the reports are inaccurate. We are working through some things”, lød det fra parret.

En ukendt kilde fortæller, at parret aldrig officielt slog op, men der var blevet snakket om det.

Kilden fortæller fortsat, at de to går gennem en hård tid. Mens Jennifer arbejder på en film i den Dominikanske Republik, gør Alex sig klar til endnu en baseball-sæson i Miami, så det er svært at se hinanden, specielt med Corona-pandemiens karantæne og restriktioner.

Læs ogsåSe Jennifer Lopez vende tilbage til den røde løber i rød showstopper af en kjole

Her på redaktionen hepper vi på de to! Vil du også vide, hvilke andre kendisser, der har slået op eller fundet sammen? Så læs med i galleriet herunder, hvor ELLE har samlet nogle af 2020's kendis-breakups og nye stjernepar. 

2020 breakups og nye par

Læs ogsåÅrets break-ups og nye stjernepar i Hollywood

Relaterede artikler