People's Choice Awards Se Jennifer Lopez vende tilbage til den røde løber i rød showstopper af en kjole

Foto: Mega

Søndag d. 15. november 2020 blev der afholdt People's Choice Awards og stilikonet Jennifer Lopez indtog igen i år den røde løber som en af de bedst klædte til aftenens prisuddelingsshow. 

Den 51-årige skuespiller, sangerinde og danser var i aftenens anledning iført en voluminøs, kort, rød kjole fra Christian Sirianos SS21-kollektion, et par sandaler fra Gianvito Rossi, en rød clutch, og så fuldendte hun looket med en knaldrød læbestift og en Ariana Grande-inspireret høj hestehale. 

Se hendes enestående look nedenfor. 

Læs også: Hør Jennifer Lopez fortælle om den grønne Versace-kjole, der inspirerede til en kendt Google-funktion

Multitalentet, J.Lo, har i mere end to årtier beriget os med ikoniske og helt uforglemmelige optrædener både indenfor musikkens, dansens og filmens verden.

Til dette års People's Choice Awards blev hun belønnet med titlen som 'People's Icon' for den popkultur, hun har leveret til os gennem sin lange karriere, og det var en meget berørt Jennifer Lopez, der modtog den fine pris. 

Følelserne kom især uden på tøjet, da Renée Zellweger, Nicole Kidman og J.Los to tvillinger, Max og Emme, leverede de sødeste lykønskninger til popikonet i forbindelse med prisoverrækkelsen. 

Læs også: Se Jennifer Lopez' 60 millioner kroners smykker fra SAG Awards

I Lopez’ takketale reflekterede hun over sin karriere og de udfordringer, hun har mødt som latinamerikansk kvinde. I talen nævnte hun, at hendes vigtigste mål for succes er at inspirere alle kvinder, uanset alder og hudfarve, til stå ved hvem, de er. 

Du kan se hele hendes rørende takketale nedenfor. 

Der er slet ingen tvivl om, at Jennifer Lopez bliver ved med at inspirerer os med sin musik, dans og film, men sandelig også i forhold til mode - hun er og forbliver et evigt stilikon. 

Jennifer Lopez er efterhånden blevet fast inventar på den røde løber, og år efter år overrasker hun os med det ene vilde rødløber-look efter det andet.  

ELLE har samlet et galleri over de bedste og mest ikoniske looks, som den prisvidende skønhed, J.Lo, har båret gennem tiden.

Jennifer Lopez' bedste og mest ikonske looks gennem tiden

 

Relaterede artikler