Supermodellernes favorit Her er denimbrandet, Kendall Jenner og Bella Hadid sværger til

Foto: MEGA

Alle denim-elskere med respekt for sig selv har minimum et par jeans i klædeskabet fra den ikoniske denim-gigant, Levi's. 

Nu er flere supermodeller, heriblandt Kendall Jenner og Bella Hadid, spottet i et nyt, ukendt denimbrand, som måske kunne gå hen og blive den største nye trend indenfor denim-verden. 

Brandet, som du skal holde øje med, er det amerikanske brand Slvrlake, som holder til i stjernernes stat, Californien. 

Og netop hjembyen Los Angeles og Californiens storslåede landskab er inspirationen bag brandets jeans.

De tager afstand fra det slidte jeanslook og store logoer, for at skabe tidløse jeans, der skal være med til at udfordre opfattelsen af, hvad der er nyt, og hvad der er gammelt. 

Læs også: Kylie ifører sig nyt dansk design

Både Bella og Kendall er spottet i Slvrlakes 'London'-model, som er et par klassiske højtaljede jeans med straight legs. 

Bella har valgt den croppede version i farven 'Pacific' for et klassisk - men markant og stilet look. Mens Kendall har valgt den almindelige model med lidt længere bukseben i farven 'Ecru', som giver et afslappet og let look. 

Foto: @slvr.denim

Brandet er endnu forholdsvis ukendt, men de har for nylig introduceret et samarbejde med det australske luksusbrand Ellery - og det kan for alvor blive brandets gennembrud. 

De to brands har sammen skabt en kollektion, hvor de enkelte styles er lavet efter Slvrlakes simple og klassiske look - dog giver kollektionen mulighed for at mikse og matche de forskellige items for at skabe et mere markant og tjekket look. 

Læs også: Verdens mest ikoniske jeans-brand lancerer samarbejde med Lego

I galleriet herunder kan du få et sneakpeak på de drømmende denimstyles, som Slvrlake lancerer i samarbejde med Ellery d. 20. november 2020 på deres hjemmeside HER. 

Slvrlake x ellery

Relaterede artikler