Moderne familie Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk baner vejen for nye familiekonstellationer

Foto: MEGA

Den 46-årige skuespillerinde, Gwyneth Paltrow, dannede i mange år par med Coldplay-forsangeren, Chris Martin.

De to var et stærkt eksempel på et power-par i Hollywood, men efter 11 års ægteskab offentliggjorde parret i 2014, at de skulle skilles, og i 2016 gik skilsmissen endeligt igennem.

I dag har Gwyneth fundet kærligheden igen, idet hun i 2018 giftede sig med Glee-produceren, Brad Falchuk.

Det betyder dog ikke, at der er krig imellem Gwyneth og Chris – og heldigvis for det, for parret deler jo udover et tidligere ægteskab også de to fælles børn: Apple og Moses.

Faktisk er Gwyneth og Chris stadig så gode venner, at de allerede i 2017 spiste en fælles brunch sammen med Gwyneths nye kæreste Brad Falchuk. Gwyneth delte naturligvis øjeblikket med sine 6,2 millioner Instagram-følgere, mens hun taggede #modernfamily.

Men den moderne familiekonstellation stopper ikke her. Faktisk langt fra.

Efter Gwyneth og Brads surprise-bryllup i september 2018 stak de to af til Maldiverne over julen for at fejre deres nye ægteskab. Parrets honeymoon blev dog erstattet af en familymoon, idet Gwyneths ex-mand, Chris Martin, også deltog på ferien.

Tal om en rummelig familie!

”Selvfølgelig” Chris er familie, og ham og Brad er totalt gode venner”, fortalte Gwyneth for nyligt i et interview vedrørende parrets atypiske bryllupsrejse.

Et halvt år efter hjemkomsten fra familiens ferie er alt da heller ikke helt som i de fleste andre familier. Skuespillerinden har nemlig netop åbnet op for endnu et faktum, der kan bane vejen for nye familiekonstellationer.

Ægteparret Gwyneth og Brad bor nemlig ikke sammen. I et nyt interview med The Sunday Times fortalte skuespillerinden, at Brad bor hos hende fire dage om ugen, hvorefter han tager hjem til sig selv.

Læs også: Jennifer Lopez’ datter Emme følger i sin mors fodspor – se mor og datters fælles optræden.

Du husker måske Charlotte, Miranda og Samanthas reaktion, da Carrie rent faktisk foreslog nogenlunde samme set-up for hende og Mr. Big i Sex And The City 2-filmen? Heldigvis er Gwyneths venner mere åbne:

”Alle vores gifte venner siger, vores levemåde lyder ideel, og at vi ikke skal ændre noget overhovedet”, fortalte Gwyneth i det nye interview.

Vi synes bare, at det er sejt, at Gwyneth, Brad og Chris får deres familie til at fungere på deres helt egen måde, og vi håber, at de kan være til inspiration for andre, der søger alternative familiekonstellationer.

Psst! Bed du mærke i Gwyneth og Chris' børns navne? Og synes du, de var lidt atypiske? Bare vent - parret er langt fra de eneste kendisser, der har givet deres børn vilde navne. Scroll løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet de vildeste kendis-babynavne: 

De kendtes vilde baby-navne

 

 

Relaterede artikler