Koncert Jennifer Lopez’ datter Emme følger i sin mors fodspor – se mor og datters fælles optræden

Foto: MEGA

Æblet falder som bekendt ikke langt fra stammen, og med en mor, der hedder Jennifer Lopez og en far, der hedder Marc Anthony, er det ikke noget under, at 11-årige Emme Anthony går rundt med en gudbenådet sangstemme.

Dét beviste hun i den grad, da hun for få dage siden gav sin kendte mor selskab på scenen under Jennifers åbningsshow på ”It’s my party”-touren.  

Taget lettede nærmest på The Forum i Los Angeles, da Jennifer og Emme sang duet med sangen ”Limitless”. Og som om, det ikke var sødt nok i sig selv, var mor og datter ovenikøbet iklædt matchende røde kjoler.

J.Lo delte da også straks efter koncerten en video fra duetten på sin Instagram, hvor hun skrev:

”Jeg kan ikke have det! #Stoltmor”

Det er ikke første gang, den bare 11-årige Emme, der i øvrigt har en tvillingebror, griber mikrofonen.

Faktisk har 49-årige Jennifer Lopez også før delt sin stolthed over sin datters stemme med sine 94 millioner Instagram-følgere.

Senest var det i februar 2019 på Emmes fødselsdag, hvor Jennifer postede en video med sammenklip af datteren – heriblandt et klip, hvor fødselaren gav den gas med en mikrofon.

Mon en mini-J.Lo er in spe?

Det er ikke kun J.Los 11-årige datter, der har gang i ”karrieren” for tiden. Jennifer selv er netop påbegyndt touren ”It’s my party”, som hun skal turnere med frem til midten af august 2019.

Derudover har hun netop modtaget prisen for Fashion Icon of the year ved CFDA Awards – og nå ja, så er der et bryllup i vente til baseballspilleren, Alex Rodriguez, der faldt på knæ i marts 2019 med en mildest talt enorm forlovelsesring.

Læs også: Sådan ærede Charlotte Casiraghi sin mormor Grace Kelly på sin bryllupsdag.

Lige nu er det dog Emmes ’time to shine’, og vi glæder os til at følge det lille stjernefrø, der uden tvivl har en vild karriere i vente.  

Psst! Jennifer og Emme er selvfølgelig ikke de eneste kendte mor-datter-duoer, der ligner hinanden. Scroll løs i galleriet, hvor vi har samlet mange flere mødre og døtre, hvor æblet ikke er faldet langt fra stammen. 

Kendte mødre og døtre, der ligner hinanden på en prik

 

Relaterede artikler