Tvillinger Dansk tvillingepar er blandt verdens mest glamourøse

Foto: MEGA

Vi elsker cool kvinder, og elsker det kun endnu mere, når der er dobbelt op! Hvem kender for eksempel ikke til de seje og ikoniske tvillingesøstre Mary Kate og Ashley Olsen?

Men nu er der altså kommet et nyt og trendy tvillingepar, som du bør kende til – og de er endda danske!

De to jyske tvillinger fra Ikast, Cecilie og Amalie Moosgaard, er af det britiske magasin, Tatler, for nyligt blevet kåret som det tredje mest glamourøse tvillingepar i hele verden – wow!

Læs også: Se Kourtney Kardashians håndskrevne kærlighedsnote til ny kæreste

Tvillingerne blev spottet af Lina Bjørnø fra modelbureauet, Le Management, og pludselig blev de endnu uerfarne piger booket til at gå for highend-brandet, Prada.

Pigerne fik et kort kursus i catwalk-gang, og gik ellers herefter deres første show nogensinde. Prada-showet viste sig at være en stor dealbreaker for deres karriere, og de to jyske piger blev hurtigt kendt som ’Prada-tvillingerne.’

Læs også: 9 klassiske designertasker, som du roligt kan investere i

Cecilie og Amalie arbejder stadig som modeller, og kravler tydeligvis hurtigt op ad rangstigen. Pigerne har udover Prada blandt andet gået for store brands som Valentino, Vera Wang og McQueen.

De er begge bosatte i København, og har hver især cirka 200.000 følgere på Instagram, som hver dag har mulighed for at følge med i tvillingernes glamourøse liv og cool, skandinaviske stil.

Tatlers liste bød også på et andet dansk tvillingepar – nemlig kronprinsparrets tvillinger, prinsesse Josephine og prins Vincent.

Læs også: Meghan viser sig for første gang efter graviditetsnyhed i Oscar de la Renta-kjole

Hvis du er lige så betaget af seje tvillingepar, som vi er, så se med i galleriet herunder, hvor vi har fundet 10 kendisser, som overraskende nok har en tvilling.

10 kendte, der overraskende nok har en tvilling

Læs også: Chrissy Teigen ærer sin afdøde søn, på den dag han skulle have været født

Relaterede artikler