Kendis-forlovelse ’Big Little Lies’-stjerne viser sin forlovelsesring frem

Foto: MEGA

Den Emmy- og Golden Globenominerede skuespillerinde, Shailene Woodley, offentliggjorde for nyligt, at hun var blevet forlovet.

Shailene er bedst kendt for sin rolle som Beatrice Prior i ’Divergent’-filmene, Hazel Grace Lancaster i ’The Fault in Our Starts’ og selvfølgelig Jane Chapman i ’Big Little Lies’ – og nu får den unge skuespiller en helt ny rolle som den heldige NFL-spiller, Aaron Rodgers, hustru.

Læs også: Dansk tvillingepar er blandt verdens mest glamourøse

Under sit interview med Jimmy Fallon i ’The Tonight Show’ fortalte Shailene om sit og Aarons forhold, og viste os hurtigt et glimt af den smukke forlovelsesring.

Læs også: Se de 15 bedste looks fra Golden Globe Awards 2021

Under interviewet afslørede Shailene, at hun aldrig har været til en amerikansk fodboldkamp:

”Jeg har stadig aldrig været til en amerikansk fodboldkamp, fordi det jo har været en mærkelig tid, og alle parker og stadioner har været lukkede. Så jeg mangler stadig at komme til en amerikansk fodboldkamp. Jeg kender ham ikke som en fodboldfyr. Jeg kender ham, som nørden der gerne vil invitere til Jeopardy! Det er fyren, som jeg kender. Og så er han bare oveni vildt dygtig til sport.”

Selvom forlovelsen gik meget hurtigt, så fortæller en troværdig kilde til Harpers Bazaar:

"De er meget glade sammen. Det er ikke underligt, at han friede så hurtigt – når man ved det, så ved man det.”

Du kan se hele Shailenes interview med Jimmy Fallon herunder.

Det er ikke unormalt, at forlovelser går hurtigt i kendisland, og blandt andre Britney Spears, Khloé Kardashian og Ariana Grande er stjerner, som er blevet forlovet med deres partnere blot et par måneder efter, at de har mødt hinanden.

Læs også: Her er de vildeste bryllupstraditioner i verden

Frierier er som oftest en romantisk ting, men nogle gange går de desværre ikke helt som planlagt. Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 7 Hollywood-frierier, som gik helt galt.

7 Hollywood-frierier der gik helt galt

Læs også: Se Kourtney Kardashians håndskrevne kærlighedsnote til ny kæreste

Relaterede artikler