Brit Awards 2019 Beyoncé og Jay-Z genskaber 'Mona Lisa'-gimmick med hyldest til Meghan Markle

Foto: MEGA

Da dette års Brit Awards løb af stablen den 20. februar 2019, var det ’The Carters’ som løb med prisen for 'bedste internationale gruppe', og i deres takketale hyldede de ingen ringere end den britiske hertuginde af Sussex Meghan Markle.

Du husker måske Beyoncé og Jay-Zs ikoniske musikvideo til sangen ”APES**T”, som blev indspillet på Louvre-museet i Paris - og som blandt andet gav Louvre-museet besøgsrekord kort efter musikvideoen var udgivet:

I deres takketale for den fornemme pris valgte The Carters at genskabe scenen fra musikvideoen, hvor de begge står foran af det ikoniske maleri af Mona Lisa på Louvre. Men i stedet for maleriet af Mona Lisa i baggrunden, er det et portræt af den smukke britiske hertuginde af Sussex Meghan Markle med krone på, der hænger i baggrunden:

Udover videoen postede Beyoncé også et billede af sig selv og Jay-Z, hvor hun sender en kærlig tanke til sine to søstre, Michelle og Kelly, som hun tidligere har vundet prisen med, og til sidst får Meghan Markle også en lykønskning med graviditeten med på vejen:

Kunstneren, Tim O’Brien, der har kreeret portrættet af Meghan Markle, vidste dog ikke, at Beyoncé og Jay-Z ville bruge hans maleri i deres takketale, og til Harper’s BAZAAR efterlader han en kæk bemærkning: ”hvis de så nu kan hænge mit værk op på Louvre, så er vi lige”.

Læs også: Se Meghan Markles smukke graviditetsoutfits

Oprindeligt kreerede O’Brien maleriet til forsiden af magasinet ’The Key’ tilbage i sommeren 2018, og faktisk har O’Brien også tidligere lavet et portræt af Beyoncé - så mon ikke Beyoncé har haft en form for accept fra O’Briens side af?

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Og vi kan da heller undgå at lægge mærke til, at det ligner en helt almindelig stue, hvor Beyoncé og Jay-Z har filmet deres takketale - betyder det, at der måske permanent hænger et billede af Meghan Markle hjemme hos Bey og Jay?

Relaterede artikler