Royal baby-stil Se Meghan Markles smukke graviditetsoutfits

Foto: MEGA

Tilbage i oktober 2018 blev den glædelige nyhed om, at Hertugen og Hertuginden af Sussex, også kendt som Meghan Markle og Prins Harry, venter deres første barn sammen annonceret.

Fra det øjeblik var vi alle spændte på at se, hvordan Meghan ville klæde sig gennem resten af sin graviditet, og vi forventede da heller ikke kedelige outfits. For lige siden Meghan Markle blev en del af den britiske royale familie, har vi kun beundret hendes smukke udseende og outfits...

Se også: Se her hvem der får forældremyndigheden over Harry og Meghans barn – for det er ikke dem selv

Og i takt med, at Meghans Markle babybule er blevet større og større, ja så er hendes outfits kun blevet flottere og flottere, og hun har i den grad den #pregnancyglow, som enhver kvinde drømmer om at få i løbet af sin graviditet.

Læs også: Det skal Meghans og Harrys barn hedde

Meghan Markle forstår både at bære de meget stærke farver, fx den lilla kjole som hun satte sammen med den postkasserøde frakke, røde stilletter og en brun håndtaske, samt den mere afdæmpede klassiske farvepalette, såsom sort, hvid, grå og camel.

Foto: MEGA

Og har du endnu ikke erhvervet dig den klassiske trenchcoat i camelfarvet? Så gør du det helt sikkert efter du har set, hvor fantastisk Meghan ser ud i sin.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Vi har samlet Meghans smukke graviditetsoutfit i galleriet nedenfor...

Se alle Meghan Markles smukke graviditetsoutfits

 

Relaterede artikler