Millionkøb Bella Hadid har netop købt en newyorker-penthouse af dansk iværksætter

Foto: Mega

Ligesom alle andre i Hadid-familien er den 23-årige unge model, Bella Hadid,  også blevet velsignet med nogle helt unikke gener, der de seneste år har prydet verdens mest prestigefyldte modemagasiner, gået catwalks hos alle fra Chanel til Moschino og lagt ansigt til diverse kampagner hos bl.a. Fendi og Dior beauty - well, mildt sagt går det fremragende. 

Og der er da også indkasseret store millionbeløb.

Og hvad gør man, når millionerne vælter ind? Man køber selvfølgelig en penthouse-lejlighed i det fancy SoHo-kvarter i New York.

Det er selvfølgelig ikke hvilken som helst lejlighed - kometmodellen har nemlig købt den af en dansk iværksætter, der må siges også at have skabt en milllionsucces - spoiler alert - hans navn rimer på juice og høj musik. 

Læs også: Kourtney Kardashian har truffet en beslutning på sit barns vegne, vi aldrig troede ville ske

Danmarks forgyldte juice-konge bedre kendt som Kaspar Basse (aka. Joe & the Juice-founderen) har nemlig i den grad mærket, hvordan et godt koncept kan få millionerne og succesen til at rulle ind. Med 170 juciebarer spredt over hele verden har høj, pumpende housemusik, lækre ekspedienter, gode juices og hurtigt tempo vist sig at være en sand geni-streg. Så stor at han de seneste år har drukket sin morgenkaffe med udsigt over Manhattan. Til den nette sum af 38 millioner - jep, du læste rigtigt, 38 millioner er hvad, der kan købes lejlighed for, når der langes nok juice og tunacados over disken - eller når man er topmodel.

Bellas storesøster, Gigi Hadid, der om muligt er en endnu mere kendt model, skulle i øvrigt efter sigende have en lejlighed lige ved siden af. Og det må da være en ægte win-win-situation både for den gravide Gigi, der snart kan se frem til minus på søvnkontoen og helt sikkert får brug for sin søsters assistance. Lad os se hvor længe Bella bliver boende...

Læs også: Kylie Jenner om dansk beauty-brand: ”Jeg elsker det her mærke!”

Er du nysgerrig på, hvordan sådan en penthouse-lejlighed ser ud? Så kan du nu få et kig ind i den solgte real-estate-heaven, der nu skal danne rammerne om den perfekte skønhedssøvn, date nights og hvad en supermodel ellers måtte have brug for.

Swipe igennem galleriet her:

Bella Hadid penthouse i New York

Relaterede artikler