Nyt look Adele joker med sin forvandling: "Jeg ved, jeg ser anderledes ud"

Foto: @adele

Den britiske sangstjerne har været med i Saturday Night Live op til flere gange. Det var faktisk, da hun deltog som musikalsk gæst i 2008, at hendes store sangtalent for alvor blev opdaget i USA.

Senest deltog hun som gæstesanger i 2015, hvor hun mindre end to år senere måtte sætte hele sin sangkarriere på pause, fordi hendes stemmebånd sagde stop.

Siden da har vi hverken set eller hørt meget til Adele - men hun har en sjælden gang i mellem delt nogle billeder på Instagram, som har skabt stor opmærksomhed omkring sangerindens fysiske forvandling. 

Nu er Adele tilbage på Saturday Night Live-scenen - men denne gang som showets værtinde. Det er første gang, at man kan se Adele i 'live action' siden hendes vilde forvandling. Ja, måske endda første gang siden hun gav sin sidste koncert i 2017?

Læs også: Adele har igen delt et uigenkendelig billede efter sin store forandring

Fans har virkelig glædet sig til at se Adele på scenen igen, men har undret sig over, hvorfor hendes comeback er som vært og ikke som musikalsk gæst. Det fik Adele heldigvis hurtigt givet en forklaring på, da hun allerede indenfor de første to minutter af showet jokede med både den vilde forvandling, sin værtsrolle og det manglende album, som skulle have været udkommet i september. 

 

Foto: Saturday Night Live

I showet kommenterer Adele først på sin rolle som vært: "Det er der flere grunde til: Mit album er ikke færdigt endnu, og jeg er for bange til at gøre begge dele [være vært og gæstesanger på samme tid]. Jeg vil hellere bare være vært, tage nogle parykker på, drikke et glas vin eller seks og se hvad der sker".

Læs også: Adele deler nye og sjældne venindebilleder, du ikke har set før

Derefter udtalte hun sig for første gang om sit vægttab - og det blev gjort med et smil på læberne og et glimt i øjet: "Jeg ved, at jeg ser meget anderledes ud, end sidst I så mig. Men på grund af Covid-restriktionerne og rejseforbuddet blev jeg nødt til at 'travel light'. Derfor kunne jeg kun medbringe halvdelen af mig selv - og jeg valgte den her halvdel".

Læs også: Adele har delt nyt bikinibillede, og hendes kommentarfelt går amok

Selvom Adele var en virkelig god (og sjov!) værtinde, så glæder vi os til at se hende tilbage i rollen som sangerinde, når hendes fjerde album forhåbentligt snart er færdigt. 

Du kan se hele Adeles sjove intro herunder.

Relaterede artikler