Privat Adele deler nye og sjældne venindebilleder, du ikke har set før

Foto: @adele

Adele har altid været en meget privat kvinde, og hun har sjældent delt ud af andet end sin musiske karriere. Men heldigvis bryder hun indimellem tavsheden og giver os et enestående indblik i sit private liv, som verdenskendt sangerinde. 

De heldige øjeblikke er efterhånden blevet hyppigere, men en ting, som stadig chokerer, er, hvor meget sangerinden det seneste år har forandret sig, efter hun har gennemgået en både personlig- og bemærkelsesværdig fysisk forvandling. Adele har nemlig fået et nyt look, som gør, at mange stadig synes, det kan være svært at genkende hende.

Læs også: Kan du genkende Adele på disse nye feriebilleder?

Denne gang har Adele i anledningen af reality-stjerne Nichole Richies fødselsdag delt et instapost med en række billeder og videoer af de to veninder. 

I postet får man et indblik i deres venskab, som indeholder både girls' nights out, pranks, grin og en masse sjov og ballade. Med andre ord et helt almindeligt (og sjovt!) venskab, som endnu en gang viser, at Adele udover sin store berømmelse også bare er en kvinde, der forsøger at nyde livet. 

At det er sammen med verdenskendte stjerner, er en anden historie. Nichole Richie er nemlig ikke den eneste veninde, som Adele laver sjove ting sammen med...

Hun er tidligere spottet på drag-bar med Jennifer Lawrence, hun har været til demonstration for kvinders rettigheder sammen med Cameron Diaz, og så var hun selvfølgelig også inviteret til Drakes fødselsdag. 

Læs også: Adele, Rihanna og Victoria Beckham bruger alle dette skønhedsprodukt til under 100 kroner

Det var lige præcis til Drakes fødselsdag, sidste år d. 24. oktober 2019, at der første gang blev rettet stor opmærksomhed mod Adeles fysiske forvandling, som har gjort, at mange ikke har kunne genkende hende. Mange fans udviste bekymring og mente, at Adele måtte have gennemgået et usundt vægttab, fordi det var sket så pludseligt.

Men hendes nye livsstil har i virkeligheden stået på over længere tid, det var dog ikke før Drakes fødselsdag, at det blev tydeligt for de fleste.

Vi har samlet en række billeder i galleriet herunder, så du kan få et bedre indblik i hendes udvikling gennem tiden. 

Adeles udvikling

Relaterede artikler